2777
2789

خیلی راحت 

اندازه توت فرنگی شکر لازم داری

لایه لایه بریز بذاری یک شب تو یخچال بمونه 

بعدم یک ربع بذار رو حرارت چند دقیقه آخر یه قاشق کوچیک آبلیمو بزن

یه درصد دیدی قوام نداره توت  فرنگی جدا کن چون له میشه بذار شربتش قوام بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور درست کردین؟ چیکار کنم کپک نزنه ؟ نمی خوام شیرینیش زیاد باشه

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
خیلی راحت  اندازه توت فرنگی شکر لازم داری لایه لایه بریز بذاری یک شب تو یخچال بمونه  بع ...

نیاز به وانیلی چیزی نداره؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

توت فرنگی و شکر برابر .شکرو لابلاش بریز.بزار تو یخچال تا فردا صبح آب بندازه بعدش صبح بزار رو اجاق بزار حدود یه ربع بجوشه بعدش توت فرنگیارو بردار بزار شربتش قوام بیاد قوام که اومد توت فرنگیارو بریز توش و تمام.برای اینکه کپک نزنه کمی آبلیمو اضافه کن اواخر پخت.برای اینکه بدونی قوام اومده یا نه یه مقدار از شربتو توی نعلبکی بریز بزار تقریبا خنک شه اگه انگشت زدی جای سوراخ انگشت دیر  پرشد ینی قوام اومده اگه فورا پرشد ینی رقیقه..

توت فرنگی و شکر برابر .شکرو لابلاش بریز.بزار تو یخچال تا فردا صبح آب بندازه بعدش صبح بزار رو اجاق بز ...

خیلی شیرین نمیشه؟ آب نمیخواد

نه آب نمیخاد از الان بزار تا فردا آب میندازه..اگه توت فرنگیت شیرینه شکرو کمتر بریز

مرسی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792