2821
2789
عنوان

سرمایه گذاری

191 بازدید | 28 پست

اگر ۱۰ یا ۱۵ تومن داشته باشین چیکارش میکنین؟ کاری ب فکرتون میرسه ک روش سرمایه گذاری کنین؟🤔

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
هیچی بزار بانک سودشو بگیر 

بانک ک واقعا بدترین راه ممکن بود عزیزم🤪😄

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خریدن طلا دیگه تو این شرایط بهتر از بانکه

مگه اینکه بزاری تو صندوق درامد ثابت

صندوقه چی؟

یه تیکه زمین بیرون شهر اگه نمیشه یکم دیگه پس انداز کن بعد بخر 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792