2821
2789
عنوان

ی سوال

93 بازدید | 14 پست

دوستان من چندماهه ازدواج کردم بعد خواهر شوهرم متاهل و ی شهردیگ ک ازما دوره زندگی میکنه از زمان کرونا نیومده بودشهرخودش یعنی خونه پدر شوهرم تا عید فطر ما تازه خونه و عروس دامادیم اما اصلا ی عذر نیاورد ک بخاطر کرونا نمیام خونتون و اینا چون بقیه خواهر شوهرام قبلا اومدن ی کادو دادن و رفتن نموندن اما این اصلا ی عذرخواهی نکرد ک ب این خاطر خونتون نمیام حالا دیروز ماشین خریدن همه زنگ زدن بهشون تبریک گفتن بنظرتون منم زنگ بزنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه باید کادو بدن دیگران؟ به من که هیچکس کادو نداد اومد خونه ام. چقدر سرم کلاه رفت.😂😂😂 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

چرا بايد ازت معذرت خواهي كنه؟ وقتي دليلشو ميدوني و دليلش جهانيه!!! و وقتي حتي خونه ي پدرشم نرفته! آره زنگ بزن تبريك بگو. چه ربطي داره؟!

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
عزیزم من گفتم برام مهمه ؟ گفتم این رفتار و انجام داده بنظرتون زنگ بزنم بهش واس ماشین یا نه

چرا زنگ بزنی، خب هروقت ی جایی دیدیش تبریک بگو،نیازی به زنگ زدن نداره

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز