2777
2789
عنوان

🌹🤩🤩🤩دورهمي دهه ٧٠🤩🤩🤩🌹

194 بازدید | 29 پست

سلام عشقوليا🌷🌷🌷🌷

در چه حاليد؟..😍😍😍

بيايد از خاطراتمون بگيم و شاد بشيم🌹🌹🌹

فرق نداره درباره هرچی باشه🌺

دوران تحصیل

دوران نامزدی

عقد

عروسی

هرچی که عشقتون میکشه💐💐💐

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سلام سلام😁🤞

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

اممم 

ی با سرکلاس خواب بودم معلم گفته مهرنوش بخون 

منم خوااب اصن نفهمیدم 

یهو دیدم ی دستی داره میاد روموهام فک کردم توهمه چشامو باز کردم دیدم معلممون میگ لالاییی بخونم😐😂😂😂😂

رسیدن بهش آرزومه.... 

من متولد ۷۴ هستم.

۱۱ ساله ازدواج کردم و دوتا دختر ناز دارم.

در چه حالم؟

خیلی عالیم خوشبختترینم❤❤❤

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

شما چطوری خانمی؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

من خودم متولد ٧٧/٧/٢ هستم 

٢سال عقد بودم

٤ساله عروسي كردم

ني ني هم ندارم

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

دبیرستان😁

یه بار با همکلاسیا رفته بودیم پارک نزدیک مدرسه

شلوغ کرده بودیم مسخره بازیو اینا

دو تا پسر برامون هندونه اوردن😐منم جوگیر هندونه رو ورداشتم کوبیدم تو سر یکشون😐پارک رغف رو هوا انقد خجالت کشیدم🙈

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍