2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هستم و باردارم  باردار میشی ولی شاید یکم‌طول بکشع من ی سال اقدام بودم

واقعا؟؟؟؟؟

الان تازه از دکتر برگشتم دارم خون گریه میکنم

برای منظم شدن پریود هات دارو مصرف میکردی؟

دوران مجردی رو میگم 

هنوز ازدواج نکردم

من داشتم باردار شدم ۴۵ روز از زایمانم گذشته نمیدونم الان وضعیتم چطوره 

خداروشکر 

خوشحالم ک شما و بقیه مادر شدین

خدا حفظش کنه براتون

میشه از دوران مجردی بگین؟ 

ک چطور دارو مصرف میکردین و...

واقعا؟؟؟؟؟ الان تازه از دکتر برگشتم دارم خون گریه میکنم برای منظم شدن پریود هات دارو مصرف میکردی؟ ...

دختر دایی من داره دوتا بچه هم داره دوتاشونم سریع حامله شد همییشه هم پری هاش خیلی نامنظمه هر ۳ ماه یبار میشد 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
دختر دایی من داره دوتا بچه هم داره دوتاشونم سریع حامله شد همییشه هم پری هاش خیلی نامنظمه هر ۳ ماه یب ...

خدا حفظشون کنه براش

پس یعنی میشه منم مادر شم

داشتم دیونه میشدم

دکتره گفت شما مجردی هیچ کاری نمیتونم برات بکنم و....

خیلی حالم بد شد خییلیییی

خداروشکر  خوشحالم ک شما و بقیه مادر شدین خدا حفظش کنه براتون میشه از دوران مجردی بگین؟  ...

ممنون❤

دوران مجردی دکتر برام قرص سیپروترون کامپاند نوشت فقط اونو مصرف میکردم 

چون مجردی و اگ نمیشه دارو بخوری هر شب دمکرده رازیانه با عسل یا نبات بخور به جز دوران پریودی خوبه تاثیر داره 

غصه نخور همه چی درست میشه...