جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به نام خدا ۴۱ هفته! دومی ۴۰. طول سرویکس ۲۹ و دومی ۲۶ البته با سونوی شکمی. سوال؟
من فقط نتونستم طبیعی زایمان کنم. دهانه رحمم کلا باز نشد. دکترا میگن ربطی نداره ولی به نظرم به خاطر آمپول پروژسترون بود.
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
از 29 به پایین سرکلاژمیشن استراحت کن من دوسال پیش زایمان کردم سرکلاژ نکردم با استراحت سرویکس اومد بالا ماما میگفت باید بخوابی پاتو بزاری بالا مثلا اگه رو زمین میخوابی پاتو بزار رو مبل یا روی تخت پاتو بزار رو چن تا بالش اینطور سرویکس بالا میاد!!!!!، متخصص میگفت تاثیر نداره این کار اما من همش همین طور خوابیدم وسرویکسم شد 37
خوش بحالت که بموقع زایمان کردی بادارو واستراحت رسیدی به این هفته ها؟؟یه سوال دیگم اینکه سونوهاروبامث ...
ان تی با مثانه پره یا خالی؟ یادم نیست. توی ان تی کم بودن سرویکسم مشخص شد. ببین اگه مشکل جانبی دیگه نداشته باشی، ۳۰ واقعا کم نیست. چون الان اگه بری واژینال انجام بدی خیلی بالاتره. شکمی من ۲۶ بود. واژینال ۳۴