2777
2789
عنوان

طول سرویکس

1420 بازدید | 20 پست

خانومایی که طول سرویکستون کمه وسرکلاژنکردین چن هفته زایمان کردین؟من الان ۲۲ هفتم تو۲۱هفته سونوی شکمی ۳۰ بودبدون داروفقط بااستراحت خیلی نگرانم توروخدابرام دعاکنید

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

به نام خدا ۴۱ هفته! دومی ۴۰.

طول سرویکس ۲۹ و دومی ۲۶

البته با سونوی شکمی.

سوال؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلامت بغلش بگیری، با نی نی ت با هم برای منم دعا کن این ماه باردار باشم. برات حمد خوندم.

انشاالله گلم این ماه بارداربشی برات ایت الکرسی میخونم

به نام خدا ۴۱ هفته! دومی ۴۰. طول سرویکس ۲۹ و دومی ۲۶ البته با سونوی شکمی. سوال؟

من فقط نتونستم طبیعی زایمان کنم. دهانه رحمم کلا باز نشد. دکترا میگن ربطی نداره ولی به نظرم به خاطر آمپول پروژسترون بود.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به نام خدا ۴۱ هفته! دومی ۴۰. طول سرویکس ۲۹ و دومی ۲۶ البته با سونوی شکمی. سوال؟

خوش بحالت که بموقع زایمان کردی بادارو واستراحت رسیدی به این هفته ها؟؟یه سوال دیگم اینکه سونوهاروبامثانه پرمیرفتی یاخالی؟

از 29 به پایین سرکلاژمیشن استراحت کن من دوسال پیش زایمان کردم سرکلاژ نکردم با استراحت سرویکس اومد بالا ماما میگفت باید بخوابی پاتو بزاری بالا مثلا اگه رو زمین میخوابی پاتو بزار رو مبل یا روی تخت پاتو بزار رو چن تا بالش اینطور سرویکس بالا میاد!!!!!، متخصص میگفت تاثیر نداره این کار اما من همش همین طور خوابیدم وسرویکسم شد 37

من هردوشورفتم

اها چون با انومالی واسم نوشته واسم سوال بود شکمی میگیره یا واژینال

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
خوش بحالت که بموقع زایمان کردی بادارو واستراحت رسیدی به این هفته ها؟؟یه سوال دیگم اینکه سونوهاروبامث ...

ان تی با مثانه پره یا خالی؟ یادم نیست. توی ان تی کم بودن سرویکسم مشخص شد. ببین اگه مشکل جانبی دیگه نداشته باشی، ۳۰ واقعا کم نیست. چون الان اگه بری واژینال انجام بدی خیلی بالاتره. شکمی من ۲۶ بود. واژینال ۳۴

39هفته بدنیا اومد 

البته بگما خیلییییی رعایت کردم انشالله نی نی شما به وقتشبدنیا بیاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ان تی با مثانه پره یا خالی؟ یادم نیست. توی ان تی کم بودن سرویکسم مشخص شد. ببین اگه مشکل جانبی دیگه ن ...

اخه واژینالمم همون سی بودازامروزیکم استخون واژنم تیرمیکشه وگرنه هیچ مشکلی ندارم به دکترم گفتم شیاف وامپول بده گفت فعلانیازنیس

پس شکمیه حتما

بعد سنو انومالی لازم نیست دیگه مثانه پر باشه؟شما چیز خاصی هم خوردین قبل انومالی؟

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
2827
2791
2779
2792