اصلا اجازه نمیدادن اما با اسرار من قبول کردن و گفتند من مخالفم و راضی نیستم اما اگر علاقه دارم برم، الان نمیدونم چیکار کنم با وجود اینکه اجازه دادن اما راضی نیستن نمیدونم برم یا نرم میترسم دلش بشکنه و از طرفی دوست دارم برم
عزیزم مشخصه چقدر خانم و با شخصیت هستید، جسارتأ اگر همسرتون مخالف باشه بازم میرید یا فراموشش میکنید م ...
خیلی ممنونم اختیار داری عزیزم..من که تلاشمو میکنم و سعی میکنم قانعش کنم و به راحتی پشیمون نمیشم البته همیشه هم این موضوع رو باهاش در میون نمی زارم که فکر کنه خیلی چیز مهمی هست فقط گاهی اوقات...اگه بگه نه بهش میگم خب چرا؟یک دلیل قانع کننده بیار...بالاخره یا یک دلیل قانع کننده میاره و من رو قانع میکنه یا از اخر شوهرم راضی میشه و من اون و قانع کردم!اما میدونم شوهرم راضی میشه چون اخلاقش رو میدونم..در کل اگه بخوام جوابتونو بدم اگه شوهرم هیچوقت راضی نشه بله حاظرم از کلاس موسیقی دست بکشم اما حتما توی خونه تمیرین میکنم اینطوری هم من راحتم هم شوهرم...کلا تو زندگی ۲راهی هایی هست بین علاقه و شریک زندگی که بنظر من آدم تو زندگی بالاخره باید از چیزایی که دوست داره بگذره بخاطر همسرش چون ارزش هیچی تو زندگی به همسر نمیرسه اگه اینطوری باشه همسر هم در مواقع سخت شمارو ترجسح میده و پشتتونو خالی نمیکنه...ببخشید طولانی شد