2777
2789
عنوان

من و همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 35 پست
من که هر کاری رو بخوام بکنم دوست دارم شوهرم از دل و جون راضی باشه...اگرم راضی نبود به مرور زمان راضی ...

خیلی سعی کردم راضی کنم اما شدید مخالفن، میگه چون بهت اعتماد دارم برو اما اصلا قلبا راضی نیستم و حامی این رشته نیستم برای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سعی کردم راضی کنم اما شدید مخالفن، میگه چون بهت اعتماد دارم برو اما اصلا قلبا راضی نیستم و حامی ...

خب پس اصلا به درد نمیخوره اینطوری...کم کم راضی میشه حتما شایدم خیلی طول بکشه...وقتی شوهرت دوست نداره نرو خبببب...میدونم سخته ولی

🤐
اولا اگر میخواستی بازیگر شی باید ازدواج نمیکردی یا اگر ازدواج میکردی با کسی که این چیزا براش مهم نب ...

دقیقا برای همین چیزا مخالف سرسخته چون رفیق اش هم تهیه کننده مطرحی توی تهرانه، اما من بازیکری از سرم نمیوفته

بازیگری چیز الکی نیس  به راحتی قبول نمیشی قبول هم بشی اول باید تائاتر و اینا کار کنی وقتی به ...

چه اطلاعاتی خوبی فکر میکنم قبلا کار کردید؟ من واقعا حاضرم وقت بزارم چون واقعا عاشقشم اما همسرم خیر

چه اطلاعاتی خوبی فکر میکنم قبلا کار کردید؟ من واقعا حاضرم وقت بزارم چون واقعا عاشقشم اما همسرم خیر

دروغ چرا نمیخام که پز بدم 

فقط یه مدت نمایش و تائاتر تو کرمانشاه کار میکردم 

واسه بازیگری ام تست دادم قبول شدم 

خانوادم نزاشتن برم یه مدت بعدش دیگ از سرم پرید

خب پس اصلا به درد نمیخوره اینطوری...کم کم راضی میشه حتما شایدم خیلی طول بکشه...وقتی شوهرت دوست نداره ...

خیلی سخته چیزی که عاشقشی رو نری و من فقط و فقط بخاطر همسرم

دروغ چرا نمیخام که پز بدم  فقط یه مدت نمایش و تائاتر تو کرمانشاه کار میکردم  واسه بازیگر ...

دیگه بهش فکر نمیکنید؟ علاقه داشتید یا همینطوری بود براتون؟

اره درسته ولی سعی کن شوهرتو دوست داشته باشی بخدا از سرت میوفته

متشکرم عزیزم الان اگه برم حرفی نداره اما خب میدونید گاهی آدما وقتی دلشون بشکنه احساسشون هم تفییر میکنه من نمیخوام ازم دور بشه، به نظرتون اگه فقط تیاتر هم کار کنم ممکنه دیگه تجربه اش برام کافی باشه که این کارو رو انجام دادم، چون خودم یه احساسی دارم که کاری ذو که عاشقشم نرفتم اما اگر برم حداقل تحرببه لش کنم شاید بگذرم ازش، به نظرتون بهتر میشم اینطوری یا بدتر؟

متشکرم عزیزم الان اگه برم حرفی نداره اما خب میدونید گاهی آدما وقتی دلشون بشکنه احساسشون هم تفییر میک ...

خواهش میکنم عزیزم. اره بنظر من همون و برو ممکنه ازش خسته بشی و بگی همین بود بازیگری؟؟؟البته بستگی به خودتم داره که زود از چیزی خسته شی یا نه. ولی من جات بودم سعی میکردم نرم،الان خودم خیلی دوست دارم کلاس موسیقی مثل ۳تار بدم اما هنوز تو عقدم و میدونم رو شوهرم ممکنه فشار بیاد واسه پول کلاسا و اینها میخوام وقتی رفتم سر خونه زندگیم برم....

🤐