اصلا اجازه نمیدادن اما با اسرار من قبول کردن و گفتند من مخالفم و راضی نیستم اما اگر علاقه دارم برم، الان نمیدونم چیکار کنم با وجود اینکه اجازه دادن اما راضی نیستن نمیدونم برم یا نرم میترسم دلش بشکنه و از طرفی دوست دارم برم
اره درسته ولی سعی کن شوهرتو دوست داشته باشی بخدا از سرت میوفته
متشکرم عزیزم الان اگه برم حرفی نداره اما خب میدونید گاهی آدما وقتی دلشون بشکنه احساسشون هم تفییر میکنه من نمیخوام ازم دور بشه، به نظرتون اگه فقط تیاتر هم کار کنم ممکنه دیگه تجربه اش برام کافی باشه که این کارو رو انجام دادم، چون خودم یه احساسی دارم که کاری ذو که عاشقشم نرفتم اما اگر برم حداقل تحرببه لش کنم شاید بگذرم ازش، به نظرتون بهتر میشم اینطوری یا بدتر؟
متشکرم عزیزم الان اگه برم حرفی نداره اما خب میدونید گاهی آدما وقتی دلشون بشکنه احساسشون هم تفییر میک ...
خواهش میکنم عزیزم. اره بنظر من همون و برو ممکنه ازش خسته بشی و بگی همین بود بازیگری؟؟؟البته بستگی به خودتم داره که زود از چیزی خسته شی یا نه. ولی من جات بودم سعی میکردم نرم،الان خودم خیلی دوست دارم کلاس موسیقی مثل ۳تار بدم اما هنوز تو عقدم و میدونم رو شوهرم ممکنه فشار بیاد واسه پول کلاسا و اینها میخوام وقتی رفتم سر خونه زندگیم برم....