2777
2789
عنوان

عاشقا بیان😛😛

105 بازدید | 21 پست

بــیایـد دور هـــــم باشیم

اونای بیان که کسی دوست دارن اما هنوز بهش نرسیدن

بیاید تعریف کنید چه خبر

ایشلاکه همه به عشقشـون بــرسن🙏🙏

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فعلا نرسیدم دعام کنید برسم😔😔

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
منم مثل تو خداکنه برسیم😔

😔😔😔😔😔😔

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
منم مثل تو خداکنه برسیم😔

تیکرم واسه اونه

من خیلی عذاب میشکشم توم اینجوری؟؟😔

اره

2827
2791
2779
2792