2777
2789
خدا رو شکر .اولین قانون بورس صبره . همه این روزا رو گذروندن . سعی کنید دانش تحلیلتون رو بالا ببرید ا ...

اره متاسفانه تازه واردا به دلیل ترس بازار مارو هم کساد کردن،منم به شما درخواست دوستی میدم اگر سوالی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه با همین سهام عدالت خرید و فروش کرد؟؟؟ کد بورسی دارم بدم دست خواهر شوهرم برام بهاش خرید و فروش ...

سلام ما هم سهام عدالت داریم . اصلا وارد پرتفوی نمیشه برای فروشش سایت جدا هست . من کارگزاری مفیدم گفت همه میتونن از سایت ما برای فروش سهمشون استفاده کنن 

se.emofid.com

ولی اشتباهه واقعا . نفروشیدش حیفه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره متاسفانه تازه واردا به دلیل ترس بازار مارو هم کساد کردن،منم به شما درخواست دوستی میدم اگر سوالی ...

لطف دارید . خوشحال میشم بتونم کمک کنم .

سلام ما هم سهام عدالت داریم . اصلا وارد پرتفوی نمیشه برای فروشش سایت جدا هست . من کارگزاری مفیدم گفت ...

من کارگزاری آگاه هستم 

نمیخوام بفروشم میخوام تو بورس بهاش خرید و فروش انجام بشه 

خودم که بلد نیستم گفتم بدم دست خواهر شوهرم 

برادر که نباشد....نفس کشیدن بزرگترین درد است.....
من کارگزاری آگاه هستم  نمیخوام بفروشم میخوام تو بورس بهاش خرید و فروش انجام بشه  خودم که ...

همون دیگه . شما میخواید سهام عدالت رو بفروشید یه سهم دیگه بخرید به جاش . این کار الان درست نیست چون بازار خودش صعودی هست از طرفی سهمایی که دادن به سهام عدالت خودشون سود میدن این که شما بخواید اینو بفروشید بعد یه سهم دیگه رو بخرید درست نیست چون همه سهما الان توی اوج قیمتی هستن . و الان در اکثر سهما وقت خرید نیست 

پس بنظرت چکارش کنم 

اگر به پولش احتیاج ندارید بذاریدش خودشون سهمای خوبین . دست کسی هم نمیخواد بدید برید توی همین سایته یا از پشتیبانی کارگزاری خودتون بپرسید سایت کارگزاری خودتون برید که بدونید چند شده چی شده چه قدر سود کرده 

من از سال ۹۳ هزار تومن هم اضافه داشتم میریختم توی بورس یک ریال خداروشکر توی بانک نذاشتم هیچ وقت ال ...

خودت تحلیل میکنی برا خرید و فروش؟چه سهم هایی داری؟

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.