2777
2789
عنوان

عروسی 💍

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 42 پست
میخوایی عروسی نگیر وقتی اینقد خسیسی و خودتو بی ارزش نشون میدی واسه داماد

بحث خسیس بودن نیست و کسی هم خودش رو بی ارزش نشون نداده بهتره به نظر همدیگه احترام بزاریم....و اینکه وقتی درک کنیم همدیگه رو بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چه زمينه اى راهنمايى مي خواى؟!

لباس عروسو اجاره كن، فرق قيمتيش زياد نيست، اما بعدا ميمونه رو دستت، نميدونى چيكارش كنى. 

من خودم عروسيم نسبتا پر هزينه و جزو عروسياى خوب بود، اما لباس عروسو تن پوش ٢ گرفتم. تمام دامن و آستين و ... همه چيش نو استفاده ميشه، فقط بالا تنه ى اصلى و زيرين كار، پوشيده شده س. فرقش اينه كه نصف قيمت حساب ميشه. 

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

گلم ازدواج آسان هستش فکرکنم قیمتاشون خوب باشه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

خوش بخت بشی خوشگلم

فقط خواستم بگم خوش بحالتون ۶۰ نفرین 

منم آرزومه اگه یه روز خواستم ازدواج کنم یه عروسی ۶۰ ۷۰ نفره داشته باشم چون واقعا از آدمای اطرافم خوشم نمیاد و دلم نمیخواد کسایی که دوسشون ندارم توی قشنگ ترین شب زندگیم باهام شریک باشن

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
واي مثل من... فقط ي خالم 35نفرن🤦‍♀️🤦‍♀️🙄

یکی از خاله ها من ۱۲ تا بچه داره هر بچش دو سه بچه داره با دوماد و عروس حساب کن چند نفر میشن😂😂 

کحایی هستی؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خوش بخت بشی خوشگلم فقط خواستم بگم خوش بحالتون ۶۰ نفرین  منم آرزومه اگه یه روز خواستم ازدواج ک ...

حتما همین کارو کن منم برای همین ۶۰ نفر جمعیت شدیم کلا 

عروسی خواهرم ۷۰۰ نفر مهمون بودن کسایی که سالی به سالی هم همدیگه رو نمیدیدیم البته خواهرم ایران نیست ولی عروسیش اینجا بود  

یکی از خاله ها من ۱۲ تا بچه داره هر بچش دو سه بچه داره با دوماد و عروس حساب کن چند نفر میشن😂😂  ...

وااای اون خاله دیگم 28 نفرن😅 به قول تو. هرکدومشون دو سه تا بچه 🤦‍♀️🤦‍♀️

من خراسانی.. تو کجايی؟ 🤔 

افرین به شما

جاری من واسه عروسیش همه چیزای غیر ضرور رو حذف کرد

تازه مثل شما هم هنرمند نبودن

مثلا اصلا چمدان عروس نداشت

میگفت خودم همه چی دارم

و وسایل جدید نمیخوام

در عوض شب عروسی تونستن برن خونه ی خودشون

بعد از چند سال همه ی خانواده شوهرم بهش احترام میزارن