2777
2789

حدیث آخری به نظرم یه جوریه

ینی چی ینی هرکی ۳ تادختر داشته باشه میره بهشت🙄

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه یکی این پستو برای پسر گذاشته بود همه میریختن سرش پاره پورش میکردن

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
حدیث آخری به نظرم یه جوریه ینی چی ینی هرکی ۳ تادختر داشته باشه میره بهشت🙄

البته  فکر کنم شرایطی داره

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
حدیث آخری به نظرم یه جوریه ینی چی ینی هرکی ۳ تادختر داشته باشه میره بهشت🙄

دوتا عزیزم.اون هم به خاطر اینه مادری که دختر داره واقعا بار مسوولیتش بیشتر از پسره و تا دختر بزرگ نکنی نمیفهمیم فرزند بزرگ کردن یعنی چی

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
البته  فکر کنم شرایطی داره

واقعا به نظرم غیرمنطقیه 

یا مثلا میگن با یه قطره اشک ریختن برای امام حسین همه گناها پاک میشه 

🙄🙄🙄

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
دوتا عزیزم.اون هم به خاطر اینه مادری که دختر داره واقعا بار مسوولیتش بیشتر از پسره و تا دختر بزرگ نک ...

دوتا عزیزم.اون هم به خاطر اینه مادری که دختر داره واقعا بار مسوولیتش بیشتر از پسره و تا دختر بزرگ نک ...

من ک مامانم پسراش پیرش کردن همیشه میگه نفهمیدم شما دخترا چطور بزرگ شدین 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

فکرکنم توجهنم ما پسردارا دورهم جمعیم😂😂

یا مثلا میگن چون پسر دارید بهتون نعمت نمیدیم😂😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واقعا به نظرم غیرمنطقیه  یا مثلا میگن با یه قطره اشک ریختن برای امام حسین همه گناها پاک میشه&n ...

نه عزیزم به این راحتیا نیست باید تقوا داشته باشند نه این که فرت و فرت گناه کنن بگن اره ما چون گریه کردیم میریم بهشت

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
واقعا به نظرم غیرمنطقیه  یا مثلا میگن با یه قطره اشک ریختن برای امام حسین همه گناها پاک میشه&n ...

نه هراشکی انقد باید دلت بسوزه تا واسه امام حسین گریه کنی مگه.الان طرف باباش میمیره گریه نمیکنه میگه کلاسم میاد پایین 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
فکرکنم توجهنم ما پسردارا دورهم جمعیم😂😂 یا مثلا میگن چون پسر دارید بهتون نعمت نمیدیم😂😂

😂😂😂