2789
عنوان

افکارمنفی

100 بازدید | 15 پست

بچه هاافکارمنفیم دارن زندگیموخراب میکنن زورشون خیلی زیاده دیگه دارم افسرده میشم ازبس باخودم دارم فک میکنم وعصبی میشم واسترس میگیرم هزینه ی مشاوررفتنم ندارم 

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی افکار منفی میاد سراغت 8چشمهاتو ببند فقط به سیاهی جلو چشمت فکر کن اونقده این کار رو تکرار کن تا ذهنت آروم بشه

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم

ازوقتی که ازدواج کردم نابودشدم زندگیم لجن شدازشوهرم متنفرم ازش بیزارم که یه دختروتوسن ۲۳سالگی بدبخت کرد

1480مشاوره ی تلفنی رایگانه،زیر نظر بهزیستی هست

میگه برویه جایی جیغ بزن ذهنت اروم شه یاباشوهرت برومشاوره

وقتی افکار منفی میاد سراغت 8چشمهاتو ببند فقط به سیاهی جلو چشمت فکر کن اونقده این کار رو تکرار کن تا ...

هرثانیه افکارتوذهنمه اونقدپررنگ که بعضی موقع هاهمه قرصایه توخونه روقایم میکنم که فکرم نره سمت مرگ اینکه ازمرگم نمیترسم خیلی ترسناکه

یکم بیشتر توضیح بده

ازوقتی ک خودموپیداکردم توگوشم خونددوست دارم از۱۶سالگی باهاش دوست بودم اونموقع هااینقداعتمادبه نفسم بالابودکه محل سگم بهش نمیدادم اذیتش میکردم گریه میکردهمش دنبالم بودیه جورایی اذیت کردنش لذت بخش بوداحساس غرورمیکردم وقتی میدیدم این همه آدم دوسم دارن وهمیشه دنبالمن همیشه موردتوجه بودم تااینکه شد۱۹سالم وشوهرم همش التماسوگریه که باهم ازدواج کنیم خیلی اذیتش کردم خیلی ولی باهمه اذیت کردنام بازم پام موندبازم دوسم داشت خواستگارزیادداشتم همن میخاستن ببینن کیوانتخاب میکنم ازدواج کردیم همه چی برعکس شدالان من بودم ک دنبال اون بودم تاوقتی ک خیانت کرداونموقع دیگه روحم مرد

شوهرت چیکار کرده که این قد احساسبدبختی میکنی

خیانتش درحده چت تواینستابودقربون صدقع یه دختررفته بوداونموقع ک من محتاج محبتش بودم بامن بدرفتاری میکردوبه اون محبت التماس اونوک باهاش باشه به دختره پی ام دادم واحساس ناراحتی ک زن داره دیدخیلی ناراحتم عکسشوفرستادگفت پسرم وپیجم فیکه براتیغ زدن پسراگفت ب شوهرت هیچی نگوتاحالشوبرات بگیرم لختش کنم عکساشوبفرستم برات شوهرم بهش گفته بوداونی ک بهت پی ام دادن زنم نیست یه دختره ک مزاحمم میشه بلاکش کن ازاین حرف شکستم خیلی برام گرون تموم شد

هرثانیه افکارتوذهنمه اونقدپررنگ که بعضی موقع هاهمه قرصایه توخونه روقایم میکنم که فکرم نره سمت مرگ ای ...

ابجی موظب خودت باش

مگه چند سال دیگه زنده ایم بیخیال

از زندگی لذت ببر

منم مشکل تو رو داشتم خودم به خودم کمک کردم

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم