شوهرم خیلی داشت زیر آبی میرفت هی مکالمه های مشکوک ومرتب توواتساپ انلاین بود منم کاریش کردم نتونه تکون بخوره هر ماه پرینت خطشو باگوشیش از طریق برنامه ایرانسل من میگیرم ومکالمه هاشو چک میکنم توواتساپ هی پیام میداد به د گ و ر ی اواتساپشم از طریق برنامه واتساپ وب اسکن هک کردم هر پیامی ک بهش بدن یابده میتونم ببینم حتی میتونم از طرف خودش ب مخاطبینش پیام بدم وای ازین طریق ۴بار مچشو گرفتم که ۱بار یه ماشین ب نامم کرد یه بار یه مغازه واسم خرید ۱بارم یه وکالت تام ازش گرفتم دست سازنده هاشون درد نکنه عالییییییی بود عاللییییی
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان همه میخوان یه جوری توجیه کنن که خوشحال نباش تو یه بدبخت واقعی هستی.
میدونم اخلاق نی نی سایتی هارو دیگه میشناسم اگه الان گریه زاری میکردم پیششون و ازشون راه کار میخاستم اره خوب بودم
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
حالت خوبه؟؟؟ اصن مهم نیست مچشو گرفتی؟؟؟ داری ذوق میکنی که یه هر بار چی گرفتی ازش؟! شاخ در آوردم!! ...
اوهووووم خوبه خوبم