2777
2789
وای این چیزا رو که می شنوم واقعا تن و بدنم می لرزه از ازدواج  خدا خودش بهمون رحم و کمک کنه ،اگ ...

خدا تو قران میگه بد برای بده و خوب برای خوب

گاهی میگیم فلانی خوبه چرا گیر یه آدم بد افتاده ما که از درون اون آدم خوب خبر نداریم شایدم امتحانش باشه 

ولی به.عینه دیدم خدا در و تخته رو خوب جفت میکنه زن و شوهرا همه عین همن 

مثلا همینجا خانومه تاپیک زده یه عالمه فحش به شوهرش . خانوادش داده بعد میگه شوهرم بهم فحش میده 

نباید بگیم اون فحش داد منم میدم خوبی تو وقتیه که اون بد شد بدی کرد تو خوب بمونی و خوبی کنی 

واقعا زن و شوهرا اکثرا مثل همن

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من تا قبل از اينكه پسر و دختر همديگه رو نشناختن نبايد خانواده هارو درگير كنن چون خانواده ها دوطرف رو توفشار ميذارن كه تكليفتونو مشخص كنين ، من بعد از ٨ ماه آشنايي با همسرم يواش يواش با خانواده هاي همديگه آشنا شديم و بعد يك سال عقد كرديم، 

و عزيزاني كه تورابطه آشنايي هستن هم درنظر داشته باشن هيچ آدمي رو نميتوني كامل در دوره آشنايي و قبل زير يه سقف رفتن بشناسي 

آشنايي نسبيه چون جامعه و فرهنگ اجازه معاشرت  و آگاهي بيشتر نميده، 

ما تودوران آشنايي دوبار گشت اخلاقي جلوي ماروگرفت دليلش هم اين بود كه چرا داخل ماشين نشستين صحبت ميكنين!!! خوبيش اين بود كه خانواده ي من درجريان بودن و مشكلي پيش نيومد، ابجي هاي عزيزم توي دوره آشنايي چشماتونو باز كنين و احساساتتون رو كنترل كه انتخاب عاقلانه اي داشته باشيد ان شاءالله