2777
2789
عنوان

اگه نمیتونید بچه نیارید...

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 21 پست
حالا اگه یکی فقط دلیلش این باشه ک بچه ی اول تو آینده تنها نباشه بچه دوم بیاره  باوجود همه ی ای ...

مخاطب منم؟ من خاهر برادر دارم گلم اونا ازدواج کردن من تو خونه هستم فقد 

۸ بار تعلیق شدم اما هیچکدوم بخاطر بحث با کاربرا نبود... دلیلش فقد دردل و گلایه از مشکلات و رنج های ک دولت مردان نامحترم به ما وارد کردن بود ... مشکلات مردمم شهرم... یارب ب دادمان برس...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از زندگی فقد بچه اوردن میفهمن بعضیا بعدم ولش میکنن خودش بزرگ شه خودش ب جای برسه فقد خودش خودش خودش.. ...

😢😢 امید وارم موفق باشین 

واقعا متاسفم کسی بچه رو بیاره و ولش کنه 

این روزا شبکه های جم هم همش تبلیغ میکنن

انسانیت#  ‍ 

جوری میگن تنها نمونه انگار خودشون چه گلی میزنن سرخواهربرادر..تازه میگن خواهرشوهر وجاری روهم راه نمید ...

منظور من از این لحاظا نبود اصلا 

من میگم خود بچه تو آینده گناه نداره ؟ اگه پدر و مادرش روزی نبودن خیلی تنها میشه ک 

یا اینکه پدر و مادر ک همیشه جوون نیستن اونا ام پیری و کوری دارن تمام مسئولیت با یه نفر باشه خیلی بهش فشار میاد تو این وضعیت گرونی و تایم کاری طولانی ؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
منظور من از این لحاظا نبود اصلا  من میگم خود بچه تو آینده گناه نداره ؟ اگه پدر و مادرش روزی نب ...

درمورد تنها بودن مخالفم..چون میبینم دیگه رابطه هارو..نه تنها نمیمونه میتونه کلی دوست پیداکنه ولی پدرمادر اگرررر توان مالی وروحی داشته باشن بخاطر خودشون بیارن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منظور من از این لحاظا نبود اصلا  من میگم خود بچه تو آینده گناه نداره ؟ اگه پدر و مادرش روزی نب ...

من ی برادرم دارم و اون هیچ مسوولیتی در قبال ما نمیپذیره.... ایتجودی فرزند دوم سوم خوبه ک تنها نباشیم...

۸ بار تعلیق شدم اما هیچکدوم بخاطر بحث با کاربرا نبود... دلیلش فقد دردل و گلایه از مشکلات و رنج های ک دولت مردان نامحترم به ما وارد کردن بود ... مشکلات مردمم شهرم... یارب ب دادمان برس...