2777
2789
عنوان

با شوهرم خیلی اختلاف داریم

282 بازدید | 16 پست

اون یه ادم شوخ هستش من جدی؛خیلی شوخیاش بی مزه هستش وخیلی تکرارشون میکنه؛بی سلیقه و همش ریخت وپاش میکنه من باید جمع کنم؛اهل اخلاقمون باهم جور نیست.خیلی مرد بااحساسیه و همش دنبال محبت از منه ولی من خشکم وزیاد اهل محبت نیستم؛کلا مسخره بازی زیاد درمیاره وشخصیت جدی نداره طوری که هیچ بچه ای از فامیل ازش حساب نمیبره.با همه شوخی میکنه. دوس داره همش باهاش بگم وبخندم ولی من حرف مشترکی بینمون نمیبینم.هر دو داریم اذیت میشیم  کنارش حال خوبی ندارم. چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم تمام مشکلات از سمت شماست 

مثلا اگه بچه های فامیل از شوهرتون حساب ببرن میشه مرده زندگی 😕

یا چطوره ب جای شوخی روزی سه وعده با کمربند بیوفته جونت 😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

چ جالب

ما دقیقا بر عکسیم

من مسخره بازی در میارم و ی خاطره رم صد بار میگم

از اون طرف شوهرم با ی نگاه عاقل اندر سفیه نگام میکنه و با چشاش بم میگه انقده خنکی😂

خب من دوسش دارم و داریم سعی می‌کنیم تفاوت های همو بپذیریم

چیزی ک شما گفتی دلیل ب جدایی نیس

شاید کلا باهاش حالت خوب نی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

هردو تون باید به یه نسبت تغیر کنین .بشینید هردوتون منطقی صحبت کنین .اگه تازه ازدواج کردین اینا طبیعی یه بعد یه مدت خوب میشید اگه چندین ساله که باهمید یه کم با منطق و حرف درست میشید .ولی باید هردوتون بخواهید.