2777
2789

چیکار کنم کیا تو بارداری در این حد تنگ نفس داشتن😢😢😢😢😢

کاربر جدید نیستم ماریو ۱۹۹۹ م همونکه جغد صورتی پروفش بود😂😂😂😂😂برا سلامت اومدن دوقلوهام یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍😍😍

غذای چرب نخور . دیر شام نخور سبک باشی بهتره

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
غذای چرب نخور . دیر شام نخور سبک باشی بهتره

ساعت ۱۰ شام خوردم تا الان اخه تنگ نفس دارم خفه میشم چاقم نیستم قدم ۱۶۸ وزنم ۷۰😢😢😢

کاربر جدید نیستم ماریو ۱۹۹۹ م همونکه جغد صورتی پروفش بود😂😂😂😂😂برا سلامت اومدن دوقلوهام یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از هفته هفت بارداری شب بخاطر همین موضوع نمیتونم بخوابم بینیم کیپ میشه و دهنم خشک خشک با اینکه اب زیاااااد میخورم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

اخی دو قلو هم ک بارداری به سلامتی 😍بخاطر همین وروجکاست 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من از هفته هفت بارداری شب بخاطر همین موضوع نمیتونم بخوابم بینیم کیپ میشه و دهنم خشک خشک با اینکه اب ...

اره منم بینیم کامل کیپه😢😢😢یهو نفسمم قطع میشه اصلا نمیتونم بخوابم

اخی دو قلو هم ک بارداری به سلامتی 😍بخاطر همین وروجکاست 

مرسی سلامت باشی اره خفه م کردن نفس برام نمیزارن تا الانم یکیشون پاش تو واژنم بوده یکیشون تو معدم ☹😑

اره منم بینیم کامل کیپه😢😢😢یهو نفسمم قطع میشه اصلا نمیتونم بخوابم

من توی نت خوندم اینا همه بخاطر هورمون و کاریش نمیشه کرد شما هم از ماه دوم اینطور بودی؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چک کنید که مشکل از معده نباشه منم تنگی نفس داشتم دکتر بهم قرص معده داد خیلی بهتر شدم

وای شایدممم معدم خیلی میسوزه گاهی مرسی عزیزم😻

سلام دوستم من باردار نیستم اما تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه معمولا زمانی که خیلی اذیت میشم روی سینه دراز میکشم که برای شما ممکن نیست الان.

چند تا کار رو پیشنهاد میدم که شاید بتونه کمکی بهت بکنه

یه هِل رو مثل تخمه مغز کن دونه های سیاه داخلش رو تو دهانت نگه دار راه نفست رو خنک میکنه کمک میکنه بهتر نفس بکشی

سعی کن جای مرطوب نباشی مثلاکولر آبی رطوبت زیادی تو محیط ایجاد میکنه باعث اذیت وآزارمیشه اگر تو خونه کولر گازی نداری و ماشین داری دو سه دقیقه برو تو ماشین کولرشو روشن کن

اگر تو خونه قلیون داری یکم آب با یکم عرق نعنا بریز تو شیشه ش .قلیون بکش.  

اگرم قلیون نداری یه شیشه مربایی خالی بردا روی درش دو تا سوراخ بزن از تو یه سوراخ یه نی رد کن از یه سوراخ دیگه یه تیکه شیلنگ سرم رد کن مث زمانیکه قلیون میکشی با شیلنگ پک بزن

من آسم عصبی دارم هر موقع حمله بهم دست میده منم با یکی از این راهها بهش دست میدم

امیدوارم نی نی هاتو سالم به دنیا بیاری و این اذیتا بشه بهترین خاطراتت برای منم دعا کن

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....
سلام دوستم من باردار نیستم اما تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه معمولا زمانی که خیلی اذیت میشم روی سینه درا ...

مرسی عزیزدلپ بابت راهنمایی کاملت 😍😍😍😍😍😍😍😍

مرسی عزیزدلپ بابت راهنمایی کاملت 😍😍😍😍😍😍😍😍

خواهش میکنم گلم

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....