2777
2789
عنوان

رویای صادقه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 47 پست

بابام اینا که میخواستن خونه بخرن مامانم نذر میکنه که تا 5سال شهادت امام حسن شله زرد بپزه . یه هفته بعدش میگه خواب دیدم یه خانمی که چادر سبز سرش بود اومد تو خونه بهم گفت نذرت قبول به زودی به حاجتت میرسی و یه دست به سر مامانم کشید .صورتش ندید. سه روز بعدش در کمال ناباوري پولمو برای خرید خونه جور شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چن وقت پیشا خاب دیدم عمم به مامان بزرگم میگه که ۱۲ تومن بده خیرات بخرم برای اقا.پدربزرگم. منم از خاب پاشدم به مامان بزرگم زنگ زدم گفتم اقا خیرات میخاد گفت من همیشه خیرات میدم ولی کرونا که اومد پول گذاشتم کنار واسش بهش میدم اینم جالب بود واسم 

تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین
من هر موقع با گریه میخوابم تو خواب کلی میخندم  خدا یه حالی میده اون وسط😂🤩🤩

چقدر عجیب😑.من اگه گریم از غم و غصه باشه تو خوابم حس و حالم همونه مگر اینکه یه گریتون از نیایش با خدا یا حس و حال معنوی باشه.

من خواب دیدم ۹۷ که تصادف میکنم فلج میشم ولی ۹۷ تا حالا بیماری گرفتم و دارم بدتر از فلجی هست اونو راح ...

عزیزم توکلت به خدا باشه شفا میگیری ان شالله 

تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین
عزیزم توکلت به خدا باشه شفا میگیری ان شالله 

نه عزیزم نمیگیرم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
بگو

شب سالگرد شوهرخالم بوددقیقاساعت10من خوابیدم همون شب ساعت12پسرخالم تصادف میکنه اما مانمیدونستیم قبل اینکه تصادف کنه همون ساعت10-11خواب دیدم خونه بابابزرگم همه لباس مشکی تنشون بود و خونه همسایه عروسی که دوروز بعد بهمون خبردادن تصادف کرده ویک هفته تو کما بود من بعد اینکه فهمیدم 2شب خواب دیدم توبیمارستان بودم ویه خانوم اومد گفت پسرخالت فوت شده منم زنگ زدم گفتن حالش خوبه

شبی که صبحش پسرخالم فوت شد رفتیم بیمارستان همون اتاقی ک توخواب دیدم یه خانومی صب اومد بهمون خبرداد فوت شدن پسرخالمو!

دوهفته قبل مرگ عموم خواب دیدم دخترعموهام جم شدن دارن حلوا میپزن دقیقا همون صحنه تکرار شد توواقعیت 

سال پیش دوروز قبل سیل گلستان خواب دیدم سیل بزرگی اومده ووحشتناک ب هرکی گفتم خندید گف خشکسالیه سیل کجا بعد ک اومد همه گفتن بااین خوابت

هرچی دیدم تعبیر شده عینا همون حتی یکبار چیزی توخواب دیدم و سریع گفتم و ازیه حادثه جلوگیری کردم البته اونم خواست خدا بود

چند سال پیش یکی از پسرای فامیلمون رو میخواستم. اونم منو میخواست ولی من نمیدونستم. تو خانوادش مطرح کرده بود به شدت باهاش مخالفت کرده بودن. من از بس خواب پدر و مادر و خواهراشو دیدم که همش دعوام میکردن فهمیدم جریانو. آخرشم نذاشتن بیاد خواستگاری و ازدواج کرد.

از خوابام ترس دارم خیلی زیاد مخصوصا اگر اتفاق بد باشه میرم تو فکر و دلهره میگیرتم

حالا من دریغ از یک خوابی که تعبیر بشه😅.اگر تعبیر خواب بد باشه واقعا ترسم داره.ان شاء الله اتفاقات خوب رو تو خواب ببینید.