کاترینی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16384 عنوان حقیقت❌❌ 165 بازدید | 28 پست گرگ همان گرگ است ، شغال همان شغالو بین این همه حقیقت تنها آدم است که آدم نیست... {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 1399/03/18 | 01:54 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشبای_پاییز عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 7844 کاش آدم بشیم یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 ازقانون جذب میشه نتایج سخت گرفت؟؟؟ حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
عشق،شبگرد عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6013 منکه قاطی فرشته هام شما یه فکری به حال خودتون بکنید😌😌😂😂 اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12241 کاش گرگی درلباس میش نباشیم شاید ربط نداشت ولی دوست داشتم بگم ببخشید اسی دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 منکه قاطی فرشته هام شما یه فکری به حال خودتون بکنید😌😌😂😂 منم قاطیشون کن حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 اسی😞 حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12241 منکه قاطی فرشته هام شما یه فکری به حال خودتون بکنید😌😌😂😂 صد درصد عریزم دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
عشق،شبگرد عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6013 منم قاطیشون کن ببینم رات میدن یا نه بهشون میگم 😂😂 اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
کاترینی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16384 ازقانون جذب میشه نتایج سخت گرفت؟؟؟ بله،باقانون جذب همه چی امکان پذیره {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
عشق،شبگرد عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6013 صد درصد عریزم 😂😂❤❤❤ اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
کاترینی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16384 کاش گرگی درلباس میش نباشیم شاید ربط نداشت ولی دوست داشتم بگم ببخشید اسی 👌👌 {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 بله،باقانون جذب همه چی امکان پذیره ی منیعی بهم معرفی کن باهاش قشنگگگگگگ یاد بگیرم لطفاا حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12241 😂😂❤❤❤ جدی میگم دختر خوبی هستی دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
عشق،شبگرد عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6013 جدی میگم دختر خوبی هستی مرسی گلم 😘😘😘😘😘❤❤میشناسی منو حتما که اینو میگی😌😌😂😂 اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.