2777
2789
منم از همین میترسم. اصلا طاقت دندون درد ندارم. سنمم خیلی رفته بالا اما این ترس مانع اقدام بارداریم م ...

من پدرم دراومده مخصوصا دندون های بالایی

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم به خاطر پسر بودنشم هست ما هرکس توی اطرافیان پسر باردار میشه اینجوری هم میشه ببخشید من فکر ک ...

نه عزیزم عیب نداره

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
من پدرم دراومده مخصوصا دندون های بالایی

پس میگن اگه شیر زیاد مصرف کنی دیگه دندون درد نمیگیری، اشتباس

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
پس میگن اگه شیر زیاد مصرف کنی دیگه دندون درد نمیگیری، اشتباس

من مدام لبنیات مصرف میکنم انگار ن انگار

به سلامتی جنسیت درست بود همون ک ان تی بهت گفته بود

سلامت باشی عزیزم آره درست بود 😉

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

اره سخته خصوصا اواخرش الان یکماهه بخدا درستوحسابی نتونستم بخوابم حتی نمیتونم راحت دسشویی بشینم نمیتونم کار خونمو بکنم همش باید منت خانوادمو بکشم .نه میتونی لباسی ک دلت میخوادو بپوشی نه اونطور ک میخوای ارایش کنی بگردی😣😣😣

اره سخته خصوصا اواخرش الان یکماهه بخدا درستوحسابی نتونستم بخوابم حتی نمیتونم راحت دسشویی بشینم نمیتو ...

واقعا؟

دردم داره؟

من فکر میکنم خیلی سخته

ینی دندونات پوسیدگی گرفت تو بارداری؟؟؟ یا دردش عصبیه؟

باد بچه اس 

لثه هام خیلی دردداره

دندونام سالمن

باد بچه اس  لثه هام خیلی دردداره دندونام سالمن

یا خدا😐

از همین چیزاش میترسم دیگه

وگرنه روانی بچه ام

میبینم یه مادر به بچش داره شیر میده یا بچشو بغل میکنه دلم مییییره

اره یمدت معده درد نزدیک زایمان دل درد😖 حالا من دیابت و فشارخون اینا ویار اصلا نداشتم خدا بداد اونای ...

کاش اینارو نداشت

امیدوارم نوع بارداری ژنتیکی نباشه

مادر من بسیار بسیاااار بارداریای سختی داشته😐