2777
2789

بر ای منم خیلی خوب بود با اینکه دو ماهه ازش میگذره ولی دلم تنگ دوران بارداری شده...خیلییی خوب بود

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
چیشسخت بود برات

كل حاملگي شوهرم و مادرش اذيتم ميكردن

همش شوهرم به خانوادم زنگ ميزذ و از من بد ميگفت

چند بار هم كتك كاري كرديم

ويار شديد هم داشتم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری اولم بهترین دوران زندگیم بوفقط یه ماه اخرتواستراحت بودم بدون هیچ استرسی ولی الان تودومی شرایطم فرق کرده بابچه کوچیک سخته وچون توشیردهی حامله شدم بدنم ضعیف شده خیلی الانم تواستراحتم فقط دعامیکنم ابن چندماهم بی خطروبه سلامتی ردبسه نی نیموصحیح وسالم بغل کنم التماس دعا

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
من هفته۲۶  مدام دندون درد ازاول بارداری تاالان‌ انقدر دندون دردمیشم که میزنه به سرم  و ...

خب برای همین‌ میگن برید چکاپ قبل از بارداری

اگر قبلش دندان هاتو خوب میکردی انقدر درد نمیکشیدی

خب برای همین‌ میگن برید چکاپ قبل از بارداری اگر قبلش دندان هاتو خوب میکردی انقدر درد نمیکشیدی

دندون هام همه درسته خراب نیست 

دکترگفت بادبچه اس

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
كل حاملگي شوهرم و مادرش اذيتم ميكردن همش شوهرم به خانوادم زنگ ميزذ و از من بد ميگفت چند بار هم كتك ...

خب این مشکل خانوادگی بوده ربطی به خود بارداری نداشته

ولی ویار بده

خب این مشکل خانوادگی بوده ربطی به خود بارداری نداشته ولی ویار بده

درسته

ولي خاطرات خوبي از بارداريم ندارم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
دندون هام همه درسته خراب نیست  دکترگفت بادبچه اس

منم از همین میترسم. اصلا طاقت دندون درد ندارم. سنمم خیلی رفته بالا اما این ترس مانع اقدام بارداریم میشه 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
من عاشق پسرم🙈 ایشالا زایمانت راحت و ایمن باسه و بچتم سالم بیاد تو بغلت

شما بارداری

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین