2777
2789
عنوان

دارم غصه میخورم

97 بازدید | 6 پست

دارم پریود میشم غصه میخورم.....یعنی من لایق مادر سدن نیستم ..... یا امام حسین جان من امدم دم درت منو دست خالی برنگردان....خدا جوون تا کی انتظار خستم 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

چندوقته اقدامی؟

به شدت درکت میکنم عزیزم نمیگم بهت صبر کن خدا میده و فلان میدونم ب کجاها ک فکر نکردی منم امروز بعد کلی درمان حالم خیلی خراب شد دوباره اون همه راه ک رفتم از اول برم ایا دوباره نشه یا بشه خیلی خستم دیگ کم‌اوردم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چندوقته اقدامی؟ به شدت درکت میکنم عزیزم نمیگم بهت صبر کن خدا میده و فلان میدونم ب کجاها ک فکر نکردی ...

شده دوسال ۸ ماه.... خستم ....همه حرف میزننن.همه متلک میگن....همه میگن چرا نمیاری ...همه میگن مشکلت جیه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده دوسال ۸ ماه.... خستم ....همه حرف میزننن.همه متلک میگن....همه میگن چرا نمیاری ...همه میگن مشکلت ج ...

نمیدونم چی بگم حال منم عین خودت خرابه عزیزم..نمیدونم چرا خدا نمیخواد ک بشه..فقط میتونم بهت بگم حرف مردمو بیخیال دردمون کمه غصه حرفای مفته اونارو هم بخوریم..

میدونی من حرصم میگیره ک فامیلمون دوبار تا حالا عمدی سقط کرده ولی منه بدبخت دیگ نمیدونم چجوری التماس کنم خدارو 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نمیدونم چی بگم حال منم عین خودت خرابه عزیزم..نمیدونم چرا خدا نمیخواد ک بشه..فقط میتونم بهت بگم حرف م ...

اره خدا به دوتامون نگاه کنه دامنمون را سبز کنه...عزیزم.....منم موندم قربون خدا بشم....خدا جوووون بسه ما را هم نگاه کن....

اره خدا به دوتامون نگاه کنه دامنمون را سبز کنه...عزیزم.....منم موندم قربون خدا بشم....خدا جوووون بسه ...

انشالله ک ب حق ۶ ماهه امام حسین دامنت سبز بشه..

من ک امروز از بس گریه کردم سرم درد میکنه 

انشالله ک ب حق ۶ ماهه امام حسین دامنت سبز بشه.. من ک امروز از بس گریه کردم سرم درد میکنه 

گریه نکن عزیزم من و توهم خدایی داریم....ماهم بنده اونیم...اون بندهاشو تنها نمیذاره....مطمعنم تا سال دیگه این موقع هردومون این موقع شیر میدیم به بچه عامون