2777
2789
عزیزم یسریا اینجوری هستن من تو این وضعیت نمیتونم برم دکتر فالگیرم بدردم نمیخوره منم پرسیدم ک اونایی ...

من میتونم کمکت کنم فقط کبوده و کجا کبوده ایا قرمز میشه بعدش کبود میشه حالت جوش جوش ریز قرمز هم داری جایی رو دستت رو پاهات 

بابامم همینجوریه 😂😂  یه تیکه رون پام سیاه شد هرچی فکر میکنم یادم نمیاد به کجا خوردم😂😂😂

😐😂خداییش یموقه هایی اروم میشم میگم چیزی نیس الان یکی گف جن داری باورت میشه چقد ترسیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونسم الانم خیلی ترسیدم اخه دکتر تو این وضعیت خطرناکه😣

نه بابا چه خطرناکی تو مطبای دکتر که کسی واسه کرونا نمیاد مگه اینکه دکتر تخصص عفونی یا تنفسی داشته باشه حتما برو دکتر چون من از نزدیک دیدم یکی از اشناهامون دور از جون شما همینطوری بود بعد همش پشت گوش مینداخت طفلکی ۳۴ سالش بیشتر نبود با بچه کوچیکم داشت یک دفعه این لختگی که باعث کبود شدن میشه تو سرش اتفاق افتاد بعد دو روزم عمرشو داد به شما واسه همین میگم برو چون اگه انشالله چیزی نباشه که خیالت راحت میشه اگه هم خدا یی نکرده چیزی باشه که سریع بهت دارو میدن هیچ اتفاقی نمیفته 

عزیزم هرکی علایمش شبیه شما باشه همون مریضی شمارو داره?!

اگ قسمتی از بدنش کبود شده باشه اطلاعاتشون بدرد من میخوره تو این وضعیت و اگ شما ناراحتی جواب نده گلم ممنونم😊😘

نمیخوام نگرانت کنم ولی دیروز اینجا یه خانم پرستاری میگف تازگیا بیمار میارن دست یا پاشون کبود شده آز ...

ن عزیزم برا من کرونا نیس اخه من کلا همش تو خونه ام ۵ ماهه حتی بیشتر و اینک قبل کرونا هم اینجوری بود منتها من فک میکردم مهم نیس

من میتونم کمکت کنم فقط کبوده و کجا کبوده ایا قرمز میشه بعدش کبود میشه حالت جوش جوش ریز قرمز هم داری ...

والا رو پاهام گاهیی وقتا جوش ریز میزنه کبودیمم واقعا بزرگه یمدت پیشم رو ساق پام زده بود قرمز بود  ولی الان ن نیس