2821
2789
عنوان

گیتار یا عکاسی؟؟؟

125 بازدید | 17 پست

من میخاستم در کنار رشته پرستاری که میخونم چیز دیگه ایم ک بهش علاقه دارم بصورت حرفه ای دنبال کنم 

هم ب گیتار هم عکاسی به  شدت علاقه دارم و نمیدونم کدوم انتخاب کنم 🥺🥺🥺هزینه هردوشوندارم

شما بودید کدومو انتخاب میکردید و دلیلتون

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اووم گیتار

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اگر برونگرا هستی عکاسی....اگر درونگرا هستی گیتار

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

هر دوش خوبه هر کدوم بیشتر علاقه داری من گیتار میزنم روحیم باز میشه 😂ببین کدومو بیشتر دوس داری

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
من خودم گیتار میزنم خیلی خوبه 

میدونی میترسم نتونم درست یادش بگیرم و نتونم ریتمارو قشنگ بیارم روی تار

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
اگر برونگرا هستی عکاسی....اگر درونگرا هستی گیتار

دلیلش چیه عزیزم؟؟🧐🧐🧐

عکاسی و فلوت پیانو 

از گیتار خوشم نمیاد 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
هر دوش خوبه هر کدوم بیشتر علاقه داری من گیتار میزنم روحیم باز میشه 😂ببین کدومو بیشتر دوس داری

میترسم حس میکنم گیتار سخته 

نگا مثلا تو الان گیتار میزنی قشنگ ریتمای اهنگا پاپو میشه اجرا کرد حس میکنم اون صدای واقعی شنیده نمیشه ی صدای خش همش میاد

نمیدونم منظورمث خوب بیان کردم یانه

دلیلش چیه عزیزم؟؟🧐🧐🧐

ببین عکاسای حرفه‌ای خب با تور و غیره یه سره میرن مسافرت...ایرانگردی و جهانگردی و.... حداقلش اینه که باید اهل گشت و گذار باشی تا سوژه عکست و پیدا کنی

...ولی گیتار و باید ساعت ها کنج اتاقت بشینی و تنها تمرین کنی ....من خودم اصلا اهل بیرون‌رفتن نیستم ....اگه من بودم کلا  انتخابم موسیقی بود

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
میترسم حس میکنم گیتار سخته  نگا مثلا تو الان گیتار میزنی قشنگ ریتمای اهنگا پاپو میشه اجرا کرد ...

اره متوجهم سخت که هست خیلیم تمرین میخواد من سه سال کار کردم سال اول همین صدایی که میگی بم و نامفهوم میومد رفته رفته بهتر شد الان اگه نت داشته باشم میتونم بزنم و یه سری ریتم بلدم هنوزم خیلی وارد نیستم بستگی به خودت و اینکه چقد تمرین کنی داره 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
ببین عکاسای حرفه‌ای خب با تور و غیره یه سره میرن مسافرت...ایرانگردی و جهانگردی و.... حداقلش اینه که ...

اهااان مرسی عزیزممم