سلام بچه ها.میخواستم بدونم شوهر شما هم از رنگ کردن مو و ارایش حتی داخل خونه بدش میاد؟اخه شوهر من میگه من از این چیزا خوشم نمیاد و تو رو همینجوری که هستی خیلی دوست دارم و داخل خونه هم اصلا دوست ندارم صورتت بوی لوازم ارایشی بده و بنظرم همینجوری خیلی خوشگلی.ولی من تعجب میکنم که پس چرا میگن همه ی مردا از ارایش همسرشون حداقل داخل خونه خوششون میاد و شوهر من اصلا اینجوری نیست حتی حالا بعد از چند سال زندگی!
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
خدا رو شکر شوهر باهام کاری نداره یعنی اصلا گیر نیست شب ساعت 10 هم بیام خونه نمیگه کجا بودی چه برسه به ارایش ومو ولی من خودم اصلا از مش ورنگ خوشم نمیاد موهای خرمایی خودمو بیشتر دوست دارم
عزیزم شوهر من هم دوست نداره من داخل خونه آرایش کنم میگه پوستت خراب میشه -من هم موهامو رنگ میکنم الان یه حمدتی به من گفت موهای مشکی خودت قشنگ تره من هم رفتم موهامو پر کلاغی کردم
هههههههههه شوشوی منم دوس نداره میگه من یه صورت تمییز میخوام رنگ موی طبیعیت قشنگ ترینه تازه موقع خواب که عطر میزنم میگه تروخدا نزن بوی طبیعیه تمیز پوست یه چیزه دیگست ولی ازلبااس خوابهای خوشگل خیلی خوشش میاد میپوشم دوس داره یه لبخند از ته دلش میزنه عطرو دوس داره ولی واسه بیرون نه تو خونه هههههههههه
ازی جون شوهر منم از لباس خوابهای خوشگل خوشش میاد و منم همیشه استفاده میکنم از زدن هر نوع عطر و ادکلانی هم موقع خواب بدش میاد و میگه بوی عطر بدن خودت خیلی بهتره.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡