2777
2789
عنوان

مادرای شیرده

77 بازدید | 14 پست

سلام ماماناترخداکمک کنیددخترم سه ماهه به دنیااومده سینه راستم شیرزیادداره قلب قلب میخوره اماسینه چپم ققط فقط بایه قلب خالی میشه اعصابم خوردشده سینه هامم لنگه به لنگه شده چراچپ خیلییی کم شیرداره؟چیزی هست بخورم ؟گالاکتومیدخوردم هیچ تاثیری نداشت

عشقم بچه هام

از سینه ای که کمتر داره تند تند شیر بده اگه نمی گیره از شیر دوش استفاده کن 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینطور بودم برا دوتا بچه هام. ولی سعی کن بزاری بچه از سینه چپت زیاد بمکه اینطوری شیرش بیشتر میشه

یه ربع میمکه ولی انگارنه انگارچرااینطوریه قرصی هست استفاده کنم؟؟

عشقم بچه هام
میدم میبینی یه ربع مک زده اصلاشیرنیمده

خب دفعه بعدی که نوبت شیرش هست دوباره از همون سینه بهش بده مک بزنه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
قرص افزایش شیرصرکت گل دارو؟؟؟گرونه؟واقعاتاثیرداره؟من گالاکتومیدمیخوردم انگارنه انگار

برا من خیلی مفید بود عزیزم 

فک کنم بیست تومن روزی دوتا میخوردم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️