درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
Pedaram be khatere sharayetesh javab manfi dad manam moxalef bidam badan k harfidim didam che moadab ...
عزیزم امیدوارم هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
آره ولی نه اینجوری،که شما میگی من حاظرم مهریمو هیچی کنم حق طلاق بگیرم،
بیخیال گلی من تو ذهنم دوس نداشتم به جایی برسم که تو زندگی مشترک بگم مهرم حلال جونم ازاد اون موقع یه مهریه سنگین هیچ سودی نداره