2777
2789
عنوان

مهریه

1226 بازدید | 96 پست

بیاین بگید مهریه تون چقدره ؟ودس داشتیدی چقدر باشه؟مجردا هام بگید چی مد نظرتونه؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

۱۱۴ سکه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه بدئه

موافقم ولی یه چیزی هست دیگه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

دوس داشتم ۱۰۰۱ باشه ولی ۵۱۴ هس

البته از من نظری نپرسیدن خودشون بریدن دوختت بابام اینا ترسیدم ب شوهرمم بگم انقد فک کنه خبریه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

من خودم 8 تا سکه 12 گرم طلا 1376 شاخه رز با حق طلاق

من مهریه ی زیاد دوس ندارم ولی هنوز مردی ندیدم که لیاقت داشته باشه باهاش منعطف باشم و بخوام با مهریه ی کم باهاش زندگی کنم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من مهریه ی زیاد دوس ندارم ولی هنوز مردی ندیدم که لیاقت داشته باشه باهاش منعطف باشم و بخوام با مهریه ...

من خودم نذاشتم سنگین بنویسن در صورتی که تو خانواده امون همه مهریه سنگین دارن