2777
2789
عنوان

بی حسی دندان

739 بازدید | 17 پست

بچها مامانم خواست دندونشو بکشه بیشتر از 5 بار بی حسی دکتر به لثه اش تزریق کرد ولی اصلا بی حس نمیشد گفت فردا باز بریم الان فقط لپش متورم شده ! علت اینکه بی حس نمیشده چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست منم اینجوریه دندونش بی حس نمیشه. یه بار دکتر بهش گفته خانم شما معتاد نیستی؟ آخه فقط مال معتادا ...

چه دکتر بیسوادی

باید به دکتر میگف دو تا مقاله بخون اقای دکتر😒

فمینیست هستم

شاید مادرتون ترسیدن که بی حس نمیشده یا به بیحسی مقاوم بودن

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
عزیزم یه درصد کمی از افراد هستن ک دندونشون به بی حسی مقاوم هس و بی حس نمیشه کلی مقاله در این زمینه ...

جدی😢 پس اگر خدایی نکرده دندونتون درد گرفت چیکارش میکنید 😢

باورت میشه دندونمو عصب کشی کردم کلی بی حسی زد دکتر ولی همچنان درد میکرد و داد میزدم

دکتر بیشعور هم غر میزد سرم

کثافت😑

فمینیست هستم

من الرژی دارم به داروهای بی حسی و مسکن کلی باید بگردیم هر سری یه دندون پزشک پیدا کنیم که قبول کنه 🙂 

تازه دکتر ریه هم باید بیاد وایسه بالای سرم تا یه دندون درست کنم