2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از

252 بازدید | 25 پست

دست خواهرم با اصطلاح ۳۰ سالشه حدود چهار پنج ماهه ازدواج کرده وقتی با شوهرش میره مسافرت یا بیرون یا خونه مادر شوهرش برای اونا خیلی بگو و بخند میکنه و برای شوهرش قربون صدقه اش میره به من که میرسه مثل یک پاچمو میگیره 

الان قرار بود برممانتو بخرم باهاش اونم به اجبار مامانم شوهرش قرار شد بیاد دنبالمون(قبلا من بهش گفته بودم دوست ندارم با شوهرت برم خرید آخه مادر شوهرش فکر میکنه شوهرش برلی من و خواهرم خرید میکنه در صورتی نه برلی زنش و نه من چیزی نمیخره البته برای من وظیفه ای نداره ولی مادرش اینجوری فکر میکنه که پسرش برای من خرید میکنه منم بدم میاد)بعد من گفتم چرا بهم نگفتی که با شوهرت هست خوب خودمون میرفتم بهش زحمت نمیدادیم گفت میخوای بیا میخوای نیا برام مهم نیستی رو اعصابم راه نرو حوصله تو ندارم 

منم نرفتم و اومدم رفتم حموم و الان با شوهرش رفت بیرون 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

خدا با جواب دل شکسته منو میدی آیا 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولشه.... بذار خوش باشه

منکه نگفتم خوش باشه که 

دخترا که شوهر میکنن یکم ندید بدید میشن

وای آره خیلی 

از ایناس ک هول شوهره😐البته ببخشیدا🎈

نه درست میگی والا بعدش با من مثل یک میشه 

بعدم میگه که خوبه حالا شوهرم میخواد ببرت بیرون اون منت نمیزاره این به جاش منت میزاره 

جدی خواهرت اینجوری باهات حرف میزنه؟من خواهرم اینجوری بگه دیگه خودش میدونه....😑😑

نه اینجوری میگه به جون خودم قشنگ گفت میخوای بیا ک میخوای نیا برام مهم نیست و برو خداروشکر کن شوهرم میاد میخواد ببرتت بیرون با من شوهرش منت نمیزاره خودش میزاره بعدم منم رفتم حموم و مخل نزاشتم

زمان درستش میکنه الان جوگیرن

به یه ورم بخواد بکنه یا نه الان اینقدر وحشی شده که دیگه تنفر دارم نسبت بهش

تو هم تحویلش نگیر😏🎈

باید همینجوری باشم ولی دارم تمرین میکنم بدیش اینه که وابسته اش هستم بخاطر مسله و مشکلی دوساله دارم 

نه اینجوری میگه به جون خودم قشنگ گفت میخوای بیا ک میخوای نیا برام مهم نیست و برو خداروشکر کن شوهرم م ...

واقعا نمیدونم چی بگم الان هول وجوگیره شوهره،ولش کن به حال خودش بعدا میفهمه چه اشتباهی کرده با این رفتاراش