2777
2789
عنوان

خانوم خوشگلایی که حس میکنن زندگی و رابطشون رو به سردی رفته بیان اینجا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 251430 بازدید | 5706 پست
نبات جان عاااشقت شدم دختر دلم پرکشید واسه خونه مادربزرگم  اتفاقا امروز باهاش تلفنی حرف زدم با ...

فداشتم عزیزجون.همینکه یادشی و زنگش میزنی خودش خییلی خوبه

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلی جون این ی هفته خونشون نرفتم فقط ی سر کوچیک زدم.خیلی اعصابم راحت تر بود.ولییی حس میکنم همسرم بخاط ...

با اجازه ی گلبوته جون ، چون قبلا راهنماییت کردم الان در ادامه باید بگم که عزیزم من گفته بودم یکنواخت رفتار کنی، اگرم میخوای چیزی رو تغییر بدی یواش یواش. الان یهو ارتباطتتو‌ کم کردی همشون ناراحت میشن خو. اگه هفته ای ۴ بار میرفتی اول ۳ بار در هفته بکن بعد از چند وقت ۲ بار و.... 

این یکنواختی در رفتار رو همیشه یادت باشه. اگه پیش مادر خودت هم یهو کمتر بری هزارتا فکر میکنه و ناراحت میشه چه برسه مادرشوهر. به صحبتها و نظرات بچه ها دقت بیشتری داشته باش لطفا. الانم بهتره قرار بذاری بری‌ خونشون با روی خوش و خندان، اگه هم پرسید چرا نیومدی بگو چند تا کار نیمه تمام داشتی باید حتما انجام می دادی نشد ببینیشون.

اینکه درباره ی خواهرش‌ نگفتی عالی بود.

سلام به همه خانوم های با اراده 💪💪✋🌷

حال و روزتون خوب و خوش 

🌸امروز همون روزیه ‌که باید تغییر و شروع کرد 🌸

من امروز تصمیم خودمو گرفتم دوتا از تغییراتمو که خیلی وقت بود پشت گوش  میانداختم شروع کنم و خودمو به چالش بکشمم 

۱- چالش بیداری صبح و سحرخیزی 

۲-چالش نظافت منزل و انجام کارهای خونه صبح ها 

من خانه دارم صبح ها که همسرم میره سر کار تنبل میشم و تا بعد از ظهر کارام میمونه و این خیلی ازارم میده و باعث میشه از خیلی کارهای دیگه جا بمونم  و بهشون نرسم 

پس خودم وارد ی چالش میکنم که عادت بشه صبح تا ظهر کارهای تمییزی خونه تموم بشه 

حتی قرار گذاشتم همون اول صبح به فکر غذا روزم باشم یعنی تدارک شام هم همون صبح ببینم که برای عصر و شب خیالم راحت باشه 

از فردا صبح هم زود بیدار میشم 

روانشناسا میگن هر کاری با بیست و یک مرتبه تکرار ملکه ذهن میشه 

پس چالش من بیست و یک روزه هست یعنی کمتر از یک ماه دیگه من باید موفق شم این دو تا کار  انجام بدم 

🥰🥰🙂🙂🙂

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana

✅✅✅✅✅✅

سلااااام ملکه های موفق 😍😍😍😍

روز و روزگارتون خوش 😍😍😍😍

ببخشید من چن روز گرفتارم گزارش نمیزنم امااااا کارهای روتین رو انجام میدم خونه رو کارهای ضرورش رو انجام میدم تاحدی ک تر تمیز به چشم بیاد اما هنوز موفق نشدم با برنامه برم جلو و این خیلی داره اذیتم میکنه ☹️

این روزها مهمونی دارم ک وظیفم در قبال‌ش خیلی زیاده و میدونم عجر خیلی زیادی داره در گیرشم از خانواده همسر هم هستش چون هیچکس داوطلب نبود ک بخواد کمکش کنه اما منو همسری قدم گذاشتیم برای کمک کردمش و بهبود حالشون و از این کارم همسری دیشب خیلی تشکر کرد 😍

چله رو دارم با موفقیت ب پایان میرسونم امروز همسرم گفتن ک برای تموم شدن چله برات ی جایزه خوب میخرم 😁😁😁😍😍😍😍

کتاب و قرآن میخونم راستی دوستان حتما بهتون پیشنهاد میکنم کتاب معجزه شکرگذاری رو بخونید 🙏

صبح ک بیدار میشم میرم جلوی آیینه بعد از شستن با آب خنکککک بخاطر 10 تا از داشته هام شکرگذاری میکنم و کلی انرژی مثبت منتقل میشه بهم 😍😍

ببخشید دوستای مهربونم خونمون رو جابجا کردیم حتماااا حتماااا با برنامه پیش میرم و مرتب گزارش میزنم 😘🌷🌷🌷

دوستتون دارم یهههه عاااااالیه 😍😍🌷🌷🌷🌷🌷❤️

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم 😍 مرد من تو بهترین و خوش اخلاق ترین و مهربان ترین مردی هستی که تا کنون دیده ام عاشقتم زیبای من                 👩‍❤️‍💋‍👨 تو مرا جان و جهانی حضرت یااار 👩‍❤️‍💋‍👨 برای شادی روح خواهر عزیزم صلوات میفرستی 🙏
با اجازه ی گلبوته جون ، چون قبلا راهنماییت کردم الان در ادامه باید بگم که عزیزم من گفته بودم یکنواخت ...

خب من نمیدونستم.یهو رفت و امدمو کم کردم اخه ی مشکل دیگم بود این هفته همسرم چندبار رفت ماموریت نشد برم اینم بی تاثیر نبود.دوسه بارم مهمون از راه دور داشتیم

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
گریم گرفت  بارها از این دست پیام هارو خوندم  ولی نمیدونم چرا بعضی پست ها تا این حد منقلب ...

ببخشید گلی جون نمیخواستم ناراحت شین🙈🙈

میخواستم از ملکه شدنم بگم نمیدونم چرا بیشتر از گذشته حرف زدم😁😁😍😍😘😘

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏

ســــــــ ــــلام😍

وای  یکم درو پیکرو باز کنیم هوای تازه بیاد عشـــــــــق کنیم 😍

شکرگزاری اول صبح یادتون نره

به نظر من هر کس تو هر

شرایطی باشه میتونه دنیای خودشو اطرافشو قشنگ کنه مخصوصا الانا که هممون نیاز داریم ب حـــــال خوب 😊

هیچ ربطیم به پول نداره ، مثلا میتونیم چشممونو رو بدی ها ببندیم و قشنکی ها رو ببینیم 😍

اصلا آدم بدهای اطرافـــو نادیده ببینیم

وقتی میدونیم خدا حواســـــش بهمون هست دیگه چرا خودمون دست به کار بشیم 

عین بچه ها وقتی میدونن پدرو مادرشون عین کوه پشتشونه از چی میترسن؟

با یه بچه دعواشون میشه چیکار میکنن؟میان و به مادرشون میگن دوباره میرن پیه بازیـــــشون 🤷‍♀

ما که دیگه بنده خداییم و قابل مقایسه با خدای مـــــهربون نیستیم بسپاریم به خودش و بریم دنبال زندگیمون 

کینه نکنیم ......

قهر نمونیم با کسی ...

این دنیا انقدر کوتاهه اصلا ارزش نداره...

امروز یه روز،قشنگه پاشیم دست ب کار شیم بعد صبحانه خشمزه 

اول بساط ناهار و شام  آماده کنیم 

یه بو و برنگی تو خونه راه بندازیم 

چون خودش کلی توش حاله خوب و انرژی مثبته. 

خونه هامونومــــرتب کنیم

آرامشو  عشق و  مهمون همیشگی خونه هامون کنیم ✋

ملکه# 

همسرتان باشید

انگیزه#  

تو# میتونی خوب باشی 

زندگی# دو روزه 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
خب من نمیدونستم.یهو رفت و امدمو کم کردم اخه ی مشکل دیگم بود این هفته همسرم چندبار رفت ماموریت نشد بر ...

عزیزم ببین 

دقیقا طبق گفته دوستمون کم کردن روابط باید تدریجی باشه به طوری که یهویی حس نشه و ازت گله نشه و فکر نکنن داری کوتاهی میکنی و از عمد اینکارو کردی

⚪⚪⚪⚪ خیلی هم عالی .منم با قسمت آخرش کمی مشکل داشتم. عزیزم نمیشه بطور قطعی گفت حرف نزنیم یا حرف بزن ...

درست میگی عزیزم بعضی از نکات رو باید گفت مثلا ازار و اذیتا و این سبک کارا

بسیار بسیار درسته حرفتون

منظورم مواقع عادی بود ک هی موضوع حرفمون اونا نباشن و مدام گلایه کنیم

درست میگی گلم واقعا باید با دقت و فکر و سنجیده صحبت کرد

و البته به نظرم لحنم مهم هست من هروقت گفتم به خاطر تو یه جوری گفتم ک حس منت توش نباشه

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤

سلام

یکی از مشکلات من اینکه یه نوزاد ۴ماهه دارم شبا اصلا نمیخوابه دقیفا از یاعت یک تا ۶نیم صبح بیداره روزا خواب منم واسه اینکه شبا بیدهرم صبح ۷میخوابم تا ۱۲طهر بعد همش کسلم تا ناهار درست کنم دیر میشه و.... 

همسر عزیزم آخرش جذبت میکنم حالا ببین 😏میرسه روزی که به هدفم برسم👍   ❤️❤️                                          میدونم من ملکه زیبای زندگیت هستم میدونم و زندگیت بدون من هیج زیبایی نداره💋👑

❌❌❌❌❌

سلام دوستیا روزتون بخیر و شادی

ما قرار شده قبل از عروسی بریم خونه خودمون

و من گفتم حداقل ارایشگاهی چیزی برم یه کم خوشگل موشگل برم خونمون

همسرم میگ نه خطرناکِ رفتن ب ارایشگاه خودت تو خونه موهات رنگ کن من پول ارایشگاهم بهت میدم

چیکار کنمممم؟!

😁😁😁

❌❌❌❌❌ سلام دوستیا روزتون بخیر و شادی ما قرار شده قبل از عروسی بریم خونه خودمون و من گفتم حداقل ار ...

خب راست میگه پولو بگیر واسه خودت بعدشم برو رنگ بخر خودت رنگ کم خیلی هم خوبه منم چند وقته واسه خاطر نوزادم نمیرم خوم کارامو میکنم البته زحمت رنگ کردن گردن آقای خونه هست چون مو هام بلنده نمیشه 

همسر عزیزم آخرش جذبت میکنم حالا ببین 😏میرسه روزی که به هدفم برسم👍   ❤️❤️                                          میدونم من ملکه زیبای زندگیت هستم میدونم و زندگیت بدون من هیج زیبایی نداره💋👑
خب راست میگه پولو بگیر واسه خودت بعدشم برو رنگ بخر خودت رنگ کم خیلی هم خوبه منم چند وقته واسه خاطر ن ...

ممنونم گلم اره به نظرم باید همینکارو بکنم

گلی من تو خونه خیلی دراز میکشم😑خیلی زشته یه ملکه با ارایش و لباس ترگل ورگل و صندلای صورتیش دراز بکش ...

آخخخخخ 

منم لم میدم

شوهرم یکسر بشگون میگیره میگه بلندشو درست بشین جلو من 

نباید جلو من لم بدی دراز بکشی

😒😒😒

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏