پری_سیما۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4582 عنوان سرگیجه 119 بازدید | 13 پست سلام من ۲ماهه ک خیلیییی بی حالم و نمیتونم ب کارای خونه برسم همش میخوام بخوابم یا اینکه دراز بکشم و چشامو ببندم.سرم گیج میره و احساس میکنم سرم سنگینی میکنه و چشامو میبندم و مغزم و چشام سیاهی میره و چشام هر از گاهییییی تار میبینه ب نظرتون علت چیه سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن 1399/03/17 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_سیما۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4582 افت فشار زمان خاصی این اتفاق نمی افته عزیزم ۲ماهه از صب تا شب اینجوریم سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
پری_سیما۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4582 فشار خون؟ تیرویید؟ فشارم اکثرا ۸ هست اما تیرویید نمیدونم دارم یا نه سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
sadaf55 عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1122 زمان خاصی این اتفاق نمی افته عزیزم ۲ماهه از صب تا شب اینجوریم کم خونی ندارین؟اگر ازمایش بدین نرمال باشه افسردگی هست عزیزم
آیپارا۷۲ عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 11855 فشارم اکثرا ۸ هست اما تیرویید نمیدونم دارم یا نه خب هشت پایینه دیگ به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
پری_سیما۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4582 کم خونی ندارین؟اگر ازمایش بدین نرمال باشه افسردگی هست عزیزم نه کم خونی هم ندارمفقط میترسم سر و مغزم اشکال دار باشه سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
پری_سیما۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4582 خب هشت پایینه دیگ اکثرا ۸هست اما اینجوری نبودم همیشهاما تازگیا ابنجوری شدم احساس سنگینی میکنم تو سرم و فقط میخوام دراز بکشم و چشامو ببندم حال ندارم سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
sadaf55 عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1122 نه کم خونی هم ندارم فقط میترسم سر و مغزم اشکال دار باشه یه ام ار ای بدین خبالتون راحت شه اگر چیزی نبود افسردگی البته فشار هشت پایین خیلی باید علتش مشخص شه فشار عصبی گاهی قند و فشار رو پایین میاره
پری_سیما۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4582 یه ام ار ای بدین خبالتون راحت شه اگر چیزی نبود افسردگی البته فشار هشت پایین خیلی باید علتش مشخص شه ف ... ۷ماه پیش ام آر ای دادم گفتم هیچی نیسآره خیلی زود عصبی میشم و افسرده میشم سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
sadaf55 عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1122 ۷ماه پیش ام آر ای دادم گفتم هیچی نیس آره خیلی زود عصبی میشم و افسرده میشم عزیزم افسردگی هست برو روانپزشک با دارو خوب میشی دو الی پنج سال باید بخوری
پری_سیما۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4582 عزیزم افسردگی هست برو روانپزشک با دارو خوب میشی دو الی پنج سال باید بخوری ممنونم عزیزم از راهنماییت💟 سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن