2777
2789
عنوان

کیا امروز وقت سونو گرافی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
ماله منم ان تی 2.13 بود . انقد نگرانم ک نگوو

نه بابا طبیعیه اصلا نترس. من تو نت خوندم نوشته بود زیر۲/۵که نرماله ولی بیشتر باشه هم جای نگرانی نیست فقط باید پیگیری بشه. تو همین سایتم نوشته بودن زیر۳نرماله خیالت راحت😊😊

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه بابا طبیعیه اصلا نترس. من تو نت خوندم نوشته بود زیر۲/۵که نرماله ولی بیشتر باشه هم جای نگرانی نیست ...

اره بخدا تو این چند روز از 200 نفر سوال کردم بعضیا گفتن خوبه بعضیا گفتن نه. ولی بیشتر گفتن خوبه. ولی خب مادرم دیگه مادر . مرسی عزیزم تشکر ازت .

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا تو این چند روز از 200 نفر سوال کردم بعضیا گفتن خوبه بعضیا گفتن نه. ولی بیشتر گفتن خوبه. ولی ...

اصلا از کسی سوال نکن، بدتر عصبی میشی. یه راست ببر پیش دکترت. راستی جواب آزمایشت گرفتی؟ اون آزمایشه مهمتره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ماله منم ان تی 2.13 بود . انقد نگرانم ک نگوو

Crl چند بود؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
Crl چند بود؟؟

crl زده 67 mm .  

چطور گلم مگه این دوتا به هم مربوط میشن ؟؟  یعنی nt و crl

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 
crl زده 67 mm .   چطور گلم مگه این دوتا به هم مربوط میشن ؟؟  یعنی nt و crl

اره عزیرم وایسا برات حساب کنم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
اره عزیرم وایسا برات حساب کنم

اصلا نگران نباش ریسک نداری

اصلا نگران نباش ریسک نداری

سلام گلم ممنونم ازت عزیزممممم.  دستت درد نکنه یک دنیا ممنون واقعا از نگرانی در اومدم بخدااا