2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

72 بازدید | 11 پست

کسی هست این مشکل و الان داشته باشه دوستان؟!

اگر اره علایمی که به خاطرش رفتین دکتر و متوجه شدید که این مشکل و دارید چی بود؟

و این که اگر دارو مصرف میکنید بهتر شدین و مشکلتون رفع شده یا نه؟!

من علایم داشتم اما خبر نداشتم تا اینک تابستون پارسال پریودیم عقب افتاد ۳ماه و همزمان هم خواستم برا بچه اقدام کنم رفتم از قبل بارداری فهمیدم تیروییدم لب مرزه و روی ۵مونده هنوزم لوو میخورم هرروز

علایمم چاقی و اشتهای زیاد خشکی پوست خشک شدن موهام ک مجبور شدم پسرونه کوتاه کنم و عقب افتادن پری

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم باردارم هستم دارو ميخورم بهتر شدم ريزش مو و عصبى بودن و حالت گريه داشتن از علايمشه

حالت عصبی بودن و افسردگیش رفع میشه ؟! ینی ادم به حالت نرمالش برمیگرده؟!

حالت عصبی بودن و افسردگیش رفع میشه ؟! ینی ادم به حالت نرمالش برمیگرده؟!

تا حدودى اره ببين واقعيت اينه بيماراى تيروييد تا مدت زمان زيادى تحت درمان ميشن با يكى دو دوره دارو خوب نميشه من مادرم بيمار تيروييده از اونجا ميدونم اما اره اوضاع بهتر ميشه 

شما حالت افسردگی هم داشتین؟!

اره کلا مشکل داشتم با شوهرم بشدت افسرده و بیحال بودم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
الان دارو میخورین بهترین؟ اون مشکل روحیش حل داره میشه براتون ؟!

اره عزیزم موهام و پوستم بهتر شده لووتیروکسین هم روزی نصف قرص میخورم چون اقدامم