2777
2789
عنوان

بچه ها رابطمون تموم شد

546 بازدید | 38 پست

با یه آقایی یه سال پیش آشنا شدم که دو تا ازدواج ناموفق داشت، چند روز پیش دعوامون شد و گفت نمیخام باهات ازدواج کنم، منم حدود ۷۰ میلیون بهش پول و کادو داده بودم، هیچی هم واسم نخریده بود، این چند روز بلاکم کرده بود، امروز با یه خط دیگه پیام دادم گفت با من کاری نداشته باش و ما تفاهم نداریم و من دوسِت ندارم دیگه، گفتم پس میمونه حساب کتابمونو بکن و تموم، حساب کتاب کردیم و آخر سر گفت خدا رو شکر زود شناختمت و تموم شد، بهش برخورد گفتم ۷۰ میلیونو بده، بهش گفتم وقتی دوسم نداری واسه چی پولم پیشت بمونه و به من چه که بدهی داری،  پولشو میزنه به کارتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب كردي ولي دلت شكست

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

خب چرا ندیده نشناخته پول بی زبونو ب هرکسی میدین

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
2790
2778
2791
2779
2792