2777
2789
عنوان

چجوری صحبت کنم...

104 بازدید | 6 پست

خانواده همسرم در مورد لباس پوشیدن من خیلی گیر میدادن حتی به کش موم که رنگی نباشه مشکی باشه خلاصه اونقد زیاده که اگه بخوام تعریف کنم چند صفحه میشه منم اصلا جواب ندادم میخواستم بی احترامی نشه حالا که بچه دارم به بچم گیر میدن. خودم به اندازه کافی تحقیر شدم نمیخوام بچم اینارو تجربه کنه و بزرگتر شد نسبت بهشون بدبین بشه. جوری شده که من چند ساله هر چند ماهه برای بچم و خودم مدام لباس میخرم حتی اگه برند هم باشه یه چیزی میگن ولی خودشون اصلا خوش پوش نیستن فقط چشمشون رو لباسای ما هست . اونام گرون میخرن و برند ولی خب هر کی سلیقه ای داره دیگه شاید منم از طرز پوشیدن اونا خوشم نیاد.... حالا بعد سالها شوهرم تصمیم گرفته منو ببره خونشون با مادر شوهرم حرف بزنیم این مشکلو حل کنیم فقط میگه تند نشو اروم حرفاتو بزن منم حمایت میکنم بنظرتون چجوری حرف بزنم استرس دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من اشتباهه لشگر کشی کنی بری اونجا بگی چرا اینهمه سال منو اذیت کردین باید ازین به بعد نذاری ک ...

اخه دیگه تحمل ندارم اصلا نمیتونم بخوابم تپش قلب دارم از این که چیزی تا حالا نگفتم پر حرص و کینه شدم بار اخر چند روز پیش بود که دیگه کم اوردم