2777
2789
عنوان

کدومش😁؟؟

126 بازدید | 15 پست

سلام من خیلی وقته دنباله گوشیه خوب میگردم الان فقط بینه دو تا گوشی موندم یکیشa50sو دیگریy9s

تصویر اولیa50sهست و دومی y9sو من واقعا بینه هواوی و سامسونگ گیر کردم چون بیشتر سامسونگو قبول دارم ولیa50sالان۵ میلیونه و y9sالان ۴ میلیون و چهارصده و فیلمایی که ازy9sدیدم واقعا خوب بود فقط مشکلش اینه یکمی وزنش زیاده و نایت مود نداره به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد سامسونگ

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

A30دارم راضیم ولی a30وa50فرق چندانی ندارن فقد جای اثرانگشتشو با ی دوربین اضافه فرقشونه والا کاراییشو ...

این a50sهست ولی فکر کنم از نظر قدرت و اینا بهتر باشن و کیفیت دوربین

عزیزم حیف که دیر اقدام کردی برا خرید گوشی

گوشی آ۵۰ شیش ماه پیش سه و سیصد بود

الان خیلی الکی گرون شده و درواقع اندازه همون سه تومن ارزش داره

کارایش مثل آ۳۰ هست

ببین من سامسونگ خریدم. سامسونگ خوبیش اینه که دسته بندی فایل ها تو گوشی مشخصه درهم نیس

دوربینش خوبه ولی ایرادی که داره تصاویر رنگ واقعیشون نیست و این منو ازار میده

در عوض هواوی دوربینش درست اون شی رو تصویر برداری میکنه و جلوه نمیده و رنگها واقعی هستن نه مصنوعی

حالا من از این مدلی که برا هواوی گفتی نمیدونم کارایی چیه ولی در کل ببین خودت چی برات مهمه

حافظه ی زیاد یا دوربین قوی یا باطری خوب

برو دیجی کالا نظرات مردم رو بخون ببین کدوم بهتره

و وقتی رفتی تو مغازه خودتم امتحان کن مطمئن شو

امیدوارم خرید خوبی داشته باشی

عزیزم حیف که دیر اقدام کردی برا خرید گوشی گوشی آ۵۰ شیش ماه پیش سه و سیصد بود الان خیلی الکی گرو ...

دقیقا درست میگین😞قبله عید خیلی ارزون تر بود ولی من پول نداشتم🙁حافظه های دو تا گوشی اندازه همه از نظر دوربین پشتش دوتاشون یکین ولی دوربین جلوی a50sبهتره وبدنه ی a50sپلاستیکه ولیy9s شیشه و المینیومه و دیگه صفحه نمایششم y9sکامله ولیa50sدوربینش قطره ای بالاشه و یکمی فضا رو گرفته از نظر قیمت هم که گفتم از نظر نگهداری شارژ تو فیلمایی که دیدمy9sبهتره ولی تو یکیشون نوشته بود نایت مود نداره و من نایت مود دوست دارم گوشی شما داره؟؟اخه نایت مود هم زیباتره هم شارژ کمتر مصرف میکنه و y9sبه خاطره همون که از شیشه و المینویم ساخته شده یکمی سنگینه دوتاشون گوشی های خوبی هستن ولی من واقعا موندم کدومو بخرم ولی سامسونگ رو خیلی قبول داشتم و هیچ وقت هواوی و شیائومی رو قبول نمیکردم ولی این گوشی واقعا منو به شک انداخت چون از نظر قیمت حدود ششصد تومن ارزون تره

دقیقا درست میگین😞قبله عید خیلی ارزون تر بود ولی من پول نداشتم🙁حافظه های دو تا گوشی اندازه همه از ن ...

جسارتا نایت مود چیه؟!😶

و اینکه حالا اگر اینقدر تفاوتشون کمه بهتره حضوری بری از نزدیک دستت بگیری

ببینی کدوم به دلت می شینه

در مجموع آ۵۰ واقعا ارزش پنج و خورده نداره 

جسارتا نایت مود چیه؟!😶 و اینکه حالا اگر اینقدر تفاوتشون کمه بهتره حضوری بری از نزدیک دستت بگیری ...

نایت مود اینکه اونجاهایی که سفیدن مشکی میشن مثله تنظیمات.اهنگا.اینستا.اون صفحه هه که میکشیم پایین و... و خب حضوریم برم تو جعبه اس اماده که نداره امتحان کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز