2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وات😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🍓🍫مگ خدائه

تاپیک زده بود ملت ریختن سرش یکی میگفت کی باردار میشم یکی میگفت بچم دختره یا پسر همه هم باور کرده بودن اینم از دم همه رو ناامید میکرد😁😁😁

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
وات😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🍓🍫مگ خدائه

من نه خدام نه میتونم پیشگویی کنم گلا ... من فقط یه حسی دارم ک مثلا میگن مریم سریع راجع ب مریم چیزی ب ذهنم خطور میکنه. مثلا دیروز یه قرعه کشی ماهانه داشتن همسایمون بخدا قسم داشتن اسم هارو مینوشتن ک قرعه رو بردارن یهو اسم یوسف خضیری رو نوشتن سی و سه نفر بودن من یه حسی بهم گفت این یوسف در میاد درست بود

اون خانومه میگه قدرت پیشگویی داره ولی از دم منفی بافی میکنه

گلم من نه شمارو دیدم نه میشناسم. اما حسم میگه شکست عشقی شدیدی داشتی گه گاهیم زندگیتو درگیر میکنه خیالاتش. دورتم شلوغه خیلی احساس تنهایی میکنی

تاپیک زده بود ملت ریختن سرش یکی میگفت کی باردار میشم یکی میگفت بچم دختره یا پسر همه هم باور کرده بود ...

من پست خیلیارو جواب ندادم چون هیچی راجع بهشون ب ذهنم نمیرسید نا امید نکردم کسیو واقعیتو گفتم  بای

گلم من نه شمارو دیدم نه میشناسم. اما حسم میگه شکست عشقی شدیدی داشتی گه گاهیم زندگیتو درگیر میکنه خیا ...

نه گلم حستون کاملا اشتباهه من کاملا از زندگیم راضیم و احساس تنهایی هم نمیکنم قرار نیست هرچی به ذهنت میرسه درست باشه منم میگم شوهرت تورو دوست نداره و ازت خسته شده بزودی هم ولت میکنه!!! اینا همش تخیلاته والا ما جای خدا نیستیم که گذشته یا اینده ادمارو بدونیم. امیدوارم خدا کمکت کنه تا دیگرانو درگیر این چرندیاتت نکنی. بای

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤