2777
2789
عنوان

پوشک‌گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 42 پست

دخترمن 2سال و 5 ماه تمومه

هفته پیش شرو کردم ک خب بخاطر ی سفر نشد ادامه بدم

دیشب برگشتم خونه از امروز صب دوباره شرو کردم

دوبار بردم دستشویی جیش کرده

با راهنمایی یکی از دوستان دارم با پوشک از پوشک میگیرمش(پوشکش میکنم اما هر 15 تا 30 دقیقه باز میکنم میبرم دستشویی) تا الان ک خوب بوده

ایشالا تا 6 ماهش فول بشه از پوشک گرفتمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوب حرف میزنه بلبل و زبون دراز ..میبرمش هر یه ربع ولی اصلا جیش نمیکنه؟ میام خونه مشغول بازی ک می ...

از این توالت های بچه  بگیر مدل عروسکی بزار کنار اتاق ذوق میکنه شرطی میشه میره میکنه پسره من از دختر تو کوچکتر بود شروع کردوم بعد خودش من حواسم نبود میرفت میشست توش

شورت آموزشی تنش کن ک حداقل نریزه زمین...یاد میگیره فقط یکم زمان و خیییلی صبر میخواد... دیدی جیش نکر ...

اصلا همکاری نمیکنه اصلااااا..نمیاد لج میکنه..الان گیر داده مامان بی ادبه

اولش کثیف کاری داره باید بیخیال تر باشی دعواش نکنی بترسه جیششو نگه میداره 

ای دیگ تا این حد 😪😪 بدترین و سخت ترین کار همین پوشک گرفتنه اصلا فک نمیکردم اینقد سخت باشه 

اصلا همکاری نمیکنه اصلااااا..نمیاد لج میکنه..الان گیر داده مامان بی ادبه

عزیزم😘😄

براش قصه بگو ک رو خودش جیش بکنه همه جا خیس میشه.. از این حرفا

همسن دخترم دخترم شبا کنترل نداره شب اگه نبرمش خیس میکنه..در حالی ک اولی خیییلی راحت با همکاری کرد و اصلا جاشو خیس نکرد.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ای دیگ تا این حد 😪😪 بدترین و سخت ترین کار همین پوشک گرفتنه اصلا فک نمیکردم اینقد سخت باشه 

واسه من راحت بود سخت نگیر توالت بچه گونه بگیر ذوق میکنه میشینه به نظر من بدترین شرایط بچه  داری بدغذا بودنشه که خستم کرده

واسه من راحت بود سخت نگیر توالت بچه گونه بگیر ذوق میکنه میشینه به نظر من بدترین شرایط بچه  داری ...

هر بچه ای یه جوره .دختر من غذاش خوبه ،راحت از شیر گرفتمش اما پوشک گرفتنش شده معضل