2777
2789
عنوان

پوشک‌گرفتن

347 بازدید | 42 پست

خانما دخترم ۲سال و ۳ ماهشه شروع کردم از مای بی بی بگیرمش...۴ روزه دیوونم کرده ..اصلا ن جیششو میگه ن پی پی .میبرمش دستشویی میگه ندارم نمیخوام..بعد ک میام خونه شروع میکنه...دارم دیوونه میشم ..کلی باهاش حرف‌میزنم بهش جایزه میدم ولی هیچ ب هیچ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زوده عزیزم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اولش خودت هر ۱۵مین ببرش توالت... بعد با هر بار جیش واسش دست بزن ببوسش... خوب حرف میزنه؟؟؟

اره خوب حرف میزنه بلبل و زبون دراز ..میبرمش هر یه ربع ولی اصلا جیش نمیکنه؟ میام خونه مشغول بازی ک میشه نابودم میکنه 

خیلیی زوده..پسرمن دوسال و ده ماهشه سه روزه شروع کردم میگیرم از پوشک.خیلی عالی همکاری میکنه

والا همه میگن موقعش فلانه دورورن همسنای دخترم دیگ‌پوشک نمیکنن..ای خدا ..عجب غلطی کردم

اره خوب حرف میزنه بلبل و زبون دراز ..میبرمش هر یه ربع ولی اصلا جیش نمیکنه؟ میام خونه مشغول بازی ک می ...

شورت آموزشی تنش کن ک حداقل نریزه زمین...یاد میگیره فقط یکم زمان و خیییلی صبر میخواد...

دیدی جیش نکرد دوباره ۵مین بعد ببرش...یا یه قصری واسش بزار بش بگو اینجا جای جیشت...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️