2777
2789
عنوان

حدیث کساء

687 بازدید | 59 پست

دوستان عزیزم سلام ...من تو همین نی نی سایت از آثار و برکت حدیث کساء خیلی شنیدم و دوستای زیادی رو دیدم که حتی قبل از تمام شدن مدت زمان چله حاجت گرفتن ؛ باردار شدن یا ازدواج کردن یا ی مشکلشون که واقعا به قول خودشون تو خواب هم نمیدیدن حل شده 

من خودم تاحالا نه حدیث کسا خونده بودم نه چله ای شرکت کرده بودم و خیلی حسی و شهودی گروه چله حدیث کسا زدم 

دیروز روز دهم چله بود و ی خانمی با کلی تشکر پیام دادن و گفتن حاجت گرفتن 

نمیدونین چه حس خوبی دارم ...از خوشحالی گریم گرفته ؛ چله ما هنوز به نیمه هم نرسیده و دوستان حاجت گرفتن خیلی حس قشنگیه واسه همتون آرزو میکنم تجربه اش کنین

دوستان لینک گروه رو میذارم اگر خواستین تشریف بیارین قدمتون به چشم

Hadiskasaa40@

https://t.me/joinchat/MHGJLUw0k6JGK8TrgbMs1w

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم میشه برای منم دعا کنی  شوهرم ۲۸ روزه که رفته و تنهام گذاشته دارم دق میکنم تاپیکهامو بخ ...

عزیزمی حتما 

من خودم روزانه چندتا میخونم واسه حاجت روایی دوستان

اگر خواستین بیای گروه ...فایل های صوتی رو هم گذاشتم و روزانه میتونین گوش کنین ...اصلا دیشب تاحالا که اون خانم گفتن حاجت گرفتن خودم ته دلم حس خیلییی بیشتری ایجاد شده

تکی نمیشه انجام د اد؟؟

دوستم این چله درواقع تکی هست 

خدا همه جا هست و صداتونو میشنوه 

خودتون هم بخونین قبول

اگر هم خواستین بیاین تو گروه ما و حال خوبتون رو با ما هم به اشتراک بذارین 

خوبی گروهی خوندن اینکه متعهدتون میکنه🍀

دوستم این چله درواقع تکی هست  خدا همه جا هست و صداتونو میشنوه  خودتون هم بخونین قبول اگ ...

چهل روز بخونم ش؟؟؟

اره درستع👌

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤