2777
2789
عنوان

خواب عجيب...

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست
میری توی تاپیک ،سه نقطه ی گوشه پایین رو میزنی، یه قسمت داره به اسم گرازش اونجا اعلام گزارش میکنی

زدم عزيزم 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خواهرم گفتم اين اسم بنظرت قشنگه ، گفت بيشتر شبيه فاميليه تا اسم 😕 ولي مامان گفت خيلي قشنگه هم با ...

بنظرمن یه اسم با جذبه و مردونس اسمیه که از بچگی تا پیری ساپورتش میکنه 😅علاوه بر اهنگ و لفظ زیباش معنی فوق العاده ای هم داره به شوهرم گفتم بی برو برگشت اسم پسرمون باید رادمهر باشه

خواب دیدم خونمون، یه دری توش هست، ینفر بهمون گفت این در اینجا به کجا باز میشه، من مات و مبهوت نگاه م ...

منم خواب خونه زياد ديدم ،دنبال تعبيرشم بودم ، يادمه خونه تو خواب وضعيت معيشتيه ادمه، مثلا خونه رو كوچيك و كثيف ببيني به سختي و تنگنا ميفتي برعكس خونه رو بزرگتر و زيباتر ببيني يعني به راحتي و آسايش بيشتري ميرسي ،

چون شما خونه رو بزرگتر ديدين تعبيرش خوبه و به راحتي و آسايش بيشتري ميرسين 

البته من علم تعبير خوابو ندارما فقط چيزايي كه خوندمو گفتم 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
بنظرمن یه اسم با جذبه و مردونس اسمیه که از بچگی تا پیری ساپورتش میکنه 😅علاوه بر اهنگ و لفظ زیباش مع ...

عزيزم اتفاقا منم دقيقا همين نظرو دارم ، چه جالب دقيقا حرفي كه تو ذهنم بود و زدي

منم خواب خونه زياد ديدم ،دنبال تعبيرشم بودم ، يادمه خونه تو خواب وضعيت معيشتيه ادمه، مثلا خونه رو كو ...

اره اتفاقا منم رفتم خوندم تعبیرشو خیلی خوشحال شدم 😊 

هرچی خیره

از محبت خار ها شل میشود😎✌️

بچه ها خواباتونو كه تعبير شدن تعريف كنيد ؟؟

يا خوابهايي كه حس خوبي بهتون دادن؟

تا حالا شده تو خواب بفهمين خوابين؟

من تو خواب قشنگ مزه غذاها و شيريني و غيره رو ميفهمم و لذت ميبرم 

يبار تو خواب رفته بودم يه قنادي بعد فهميدم دارم خواب ميبينم  شروع كردم از هر چي خواستم خوردم و پاچيدم  😂 

يا مثلا ميدونم خوابم، تو خواب دارم پرواز ميكنم بعد ميرم خونه همسايه بغليمون فضولي كنم 😂ولي هميشه چيزي نميبينم ، 

من قبلا روياي صادقه زياد ميديدم كه تعبير ميشد ،الان خيلي كم شده اكثر خوابام برميگردم به گذشته،دوران ...

خوابهای منم اینطوریه.کلا تو گذشته هستم انگار خونه های قدیمی تو دوران بچگیم هست کلا وقتی خواب میبینم هیچ وقت خونه های الان رانمیبینم هر کاری هم بکنم انکار تو خونه های کهنه قدیمی هستم وبیشتر خوابهام تو تاریکی هست همیشه انگار شب هست

خوابهای منم اینطوریه.کلا تو گذشته هستم انگار خونه های قدیمی تو دوران بچگیم هست کلا وقتی خواب میبینم ...

منم همش خواب خونه بچگيامو ميبينم و خواب اون محله و اون ادماي قديمي ،كلا يبار خواب خونه خودمو ديدم؟!

احساس ميكنم چون دلمون برا بچگي و خونه قديممون تنگ ميشه خوابشو ميبينيم

منم همش خواب خونه بچگيامو ميبينم و خواب اون محله و اون ادماي قديمي ،كلا يبار خواب خونه خودمو ديدم؟! ...

منم زیاد تو فکر بچگیم هستم هیچ وقت خونه های الان مون را تو خواب نمیبینم فقط خونه های قدیمی خودمون ومادربزرگم.همیشه برام سوال بود چرا فقط تو گذشته هستم تو خواب دلم میخاست بدونم کسی هم مثل من هست