2777
2789
عنوان

عجیب ترین و مسخره ترین هدیه ای ک تا الان گرفتین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 93 پست

چادر گل گلی مجلسی،،که مناسب سن خانم بالای۴۰/۵۰هستش🙄نه من چادریم نه ۵۰سالمه،هدفشو نفهمیدم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتاب 

من از هدیه ای  که کتاب#  باشه بیزارم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

همون عروسکی که به خواهرم کادوداده بودم و کادو کرد به خودم داد😶😑😑😑

همون که کاربریت رو داره 😐

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
میخواست نامحسوس امر به معروف کنه

اخه با اون چادر🤐من دادمش مادربزرگ الکی گفتم برات خریدم،خیلیم خوشحال شد😀😂😂😂

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

کادوهای برادرم

کولر گازی، دستگاه تصفیهء آب، سرویس قابلمه، فرش، پرده ...

هرچیزی که برای خونه لازمه، روز مادر و دختر و تولد و عیدی و ... کادو میده بهم  

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
روز تولدم از مادر شوهرم يه شورت قرمز 😐😐😐 

غیر مستقیم به پسرش کادو داده 😅

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
همون که کاربریت رو داره 😐

نه اون یکی که ۳۰ سالشه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز