2777
2789
چی کار کنم منم برم

اگه فقط بخاطر دردش نمیری بنظرم برو چون دردش قابل تحمله ولی قبلش ژل کرم چ میدوم لیدوکائین اینارو نزنی ب پوستت باید پوست تمیز باشه وگرنه میسوزه .حالا برا درد از خودشون میتونی سوال کنی چی بزنی شاید راه حلی داشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق تحقیقاتم متوجه شدم دایود زیاد جواب نمیده. یعنی صورتت مو داشتی یا کرک ؟ انقدر زیاد بود که رفتی ؟

من صورتم کرکی بود

الان شده موی ضخیم 

اره من بناگوش و شقیقه و ریش داشتم

بعد الان زیر چونمم شده پر از مو

بخاطر اینه میگم دیود نرین

حتما هم جلساتتو کامل کن نه ببینی بعد از ی هفته ریزش کرد دیگه نری

من منتظرم کرونا تمو شه برم این فاجعه صورتمو درست کنم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
من صورتم کرکی بود الان شده موی ضخیم  اره من بناگوش و شقیقه و ریش داشتم بعد الان زیر چونمم شد ...

منم بعضی جاهام کرکی مثل صورت و س ی ن ه 

ولی میترسم ضخیم بشن 

خب اونجایی ک رفتی بهت نگفت که نباید صورتو انجام بدی ؟

پس این سوپر استار و... چ جوری هیچ نقطه از بدنشون مو نداره ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
در میاد ولی شاید بعد از دوماه یا سه ماه در بیاد .دیگه لازم نیست هر ماه بری.بنظرم ک‌می ارزه

50میدی کل بدنت اپلاسیون تا یک ماهم در نمیاد  

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
منم بعضی جاهام کرکی مثل صورت و س ی ن ه  ولی میترسم ضخیم بشن  خب اونجایی ک رفتی بهت نگفت ...

صورتم موهاش کرکی بود اما سیاه

رفتنش که باید میرفتم

اما دستگاهی که انتخاب کردم اشتباه بود درد هم داشت باید صدتا پماد و خنک کننده هم می کشیدی

حدود 400هم هزینه کردم ولی واقعا ناراضیم

الان فول بادی که رفتم 

تازه میفهمم لیزر چیه

بدون دردسر

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

عاره ولی باز مثل لیزر نیست این ریشه ی موهارو میسوزونه بعد چند ماه دیگه زیر پوستت ریشه ی مو وجود نداره پوستت  سفیدتره .بعدشم بعد چند ماه دیگه لازم نیست هر ماه بری ولی اپیلاسیون باید هر ماه بری من خودم ۵ساله اپیلاسیون می رفتم دیگه نمیدونم چیشد جوگیر شدم رفتم لیزر

محله شما کجاست ؟ 🤣🤣🤣

ما ک موم دایم قیمت پارسال ۸۵ میدادیم

بعدشم بیشتراز ۳ سال میرم اپلاسیون دیگه خسته شدم 

الکی پولو میریزیم تو جوب

صورتم موهاش کرکی بود اما سیاه رفتنش که باید میرفتم اما دستگاهی که انتخاب کردم اشتباه بود درد هم دا ...

اسم دستگاهت چیه ؟

بعد فول بادی شما کدوم مناطق بدنت نیس ؟

محله شما کجاست ؟ 🤣🤣🤣 ما ک موم دایم قیمت پارسال ۸۵ میدادیم بعدشم بیشتراز ۳ سال میرم اپلاسیون دیگ ...

من موم خودم میگیرم نیم کیلوش 7تومن خیلی خوبه خیلیم ارزونه ولی ارایشگاه انقد میگیره شهر ما

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
اطم دستگاهت چیه ؟ بعد فول بادی شما کدوم مناطق بدنت نیس ؟

الکس 2019

فول بادی همه جا هست همه جا حتی سی.نه و پشت کمر

ولی صورتمواون موقع نمیتونستم درست کنم دکترم گفت خیلی ریسکیه باید 4 ماه بگذره 

بعدشم که کرونا اومد

من موم خودم میگیرم نیم کیلوش 7تومن خیلی خوبه خیلیم ارزونه ولی ارایشگاه انقد میگیره شهر ما

من دلشو ندارم که خودم انجام بدم

اپلاسیون رو موهای من جواب نمیده  بعد یه هفته در میومد

زیر پوستی هم در آوردم

موفق باشی🥰