اگه فقط بخاطر دردش نمیری بنظرم برو چون دردش قابل تحمله ولی قبلش ژل کرم چ میدوم لیدوکائین اینارو نزنی ب پوستت باید پوست تمیز باشه وگرنه میسوزه .حالا برا درد از خودشون میتونی سوال کنی چی بزنی شاید راه حلی داشتن
در میاد ولی شاید بعد از دوماه یا سه ماه در بیاد .دیگه لازم نیست هر ماه بری.بنظرم کمی ارزه
50میدی کل بدنت اپلاسیون تا یک ماهم در نمیاد
امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁 ریپلای کن بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂
عاره ولی باز مثل لیزر نیست این ریشه ی موهارو میسوزونه بعد چند ماه دیگه زیر پوستت ریشه ی مو وجود نداره پوستت سفیدتره .بعدشم بعد چند ماه دیگه لازم نیست هر ماه بری ولی اپیلاسیون باید هر ماه بری من خودم ۵ساله اپیلاسیون می رفتم دیگه نمیدونم چیشد جوگیر شدم رفتم لیزر
محله شما کجاست ؟ 🤣🤣🤣 ما ک موم دایم قیمت پارسال ۸۵ میدادیم بعدشم بیشتراز ۳ سال میرم اپلاسیون دیگ ...
من موم خودم میگیرم نیم کیلوش 7تومن خیلی خوبه خیلیم ارزونه ولی ارایشگاه انقد میگیره شهر ما
امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁 ریپلای کن بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂