2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته پیش چند جا زنگ زدم پرس و جو کردم  خواستم فول برم که هزینه ش تقریبا ۵۰۰ میشد البته اسمش ...

من میرم الکساندریت 2019

فول بادی به غیر از صورت

11 جلسه 650

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
عذر میخام من شنیدم ک لیزر برای بیکینی تاثیر نداره خیلیم درد داره درسته؟؟

خواهش میکنم گلم من تقریبا ۱۰روزه رفتم بنظرم ک اوکیه خوبه .من کلا در برابر درد خیلیییییی کم تحملم .عاره خب برا بیکینی ی کوچولو درد داره ولی همش ی دیقه بیشتر طول نمیکشه.ولی برا زیر بغلم با دو جلسه واقعا جواب گرفتم دردم نداشت حالا بعضیا میگن بعد چند جلسه دوباره پرپشت میشه برا من ک پرپشت نشده موهاشم در نیومده

ببخشید تاثیر داشته گلم؟

اره واقعا من با اینکه جلساتم کامل نشده و ابانم چهار ماه و نیمه نرفتم واقعاااا راضی ام 

چون من موهام ضخیم بود بهد ژیلت میزدم میخوایگیت دربیاد اذیت بودم اپیلاسیون یه دردسر داست اما الام هم خیلی کم شده هم تار نازک هم نرم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
من میرم الکساندریت 2019 فول بادی به غیر از صورت 11 جلسه 650

منم کندلا رو پرسیدم

هر جلسه ۶۵۰ ؟

من گفتم اول زیر بغل و بیکینی انجام بدم اگه جواب گرفتم فول برم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
میگن بستگی داره حدودا ۸جلسه باید منظم میگن باید بری

اوه خیلی گرونههه  

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
منم کندلا رو پرسیدم هر جلسه ۶۵۰ ؟ من گفتم اول زیر بغل و بیکینی انجام بدم اگه جواب گرفتم فول برم

اره هر جلسه

راستش من صورتم بدون تحقیق رفتم دیود خیلی پشیمونم خیلی

اصلا داغون شد

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
چی کار کنم منم برم

حتما تحقیق کامل کن

دستگاه خوب برو حتی تا جلسه ایی 1 تومن

که بعدش پشیمونی به بار نیاد

اوه خیلی گرونههه    

عاره ولی من انقد زیاد نمیرم الان برا زیر بغلم سه جلسه س رفتم شاید دو یا س ماه دیگه برم چون  ازهمون جلسه اول جواب گرفتم ولی برا بیکینی چهار پنج ماه اولو منظم میرم بعدش دیگه چند ماه یبار .کلا لیزر چهار جلسه ی اولو بنظرم باید هر ماه بری البته بستگی ب بدنتم داره ببینی تاثیر داشته برات یا ن 

اره هر جلسه راستش من صورتم بدون تحقیق رفتم دیود خیلی پشیمونم خیلی اصلا داغون شد

طبق تحقیقاتم متوجه شدم دایود زیاد جواب نمیده.

یعنی صورتت مو داشتی یا کرک ؟ انقدر زیاد بود که رفتی ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
عاره ولی من انقد زیاد نمیرم الان برا زیر بغلم سه جلسه س رفتم شاید دو یا س ماه دیگه برم چون  ازه ...

من مثلا اگه بگه 10 جلسه بعد تو جلسه چهارم نتیجه بگیری دیگه نری در نمیاد یا ممکنه در بیاد

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌