2789
عنوان

خیانت چطوری

191 بازدید | 28 پست

ینی چطور میشه ‌کی فرد خیانت میکن  چ دلیلی باعثش میشه چی تو زندگی کم میزارید واس طرف مقابل بنظرتون چیا تاثیر داره ؟

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصفش دست ما زناست...نصف دیگم به تربیت و ایمان و شعور مرد بر میگرده.. ان شالله هیچکس خیانت نبینه💐💐

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
بنظر من زنی ک ب خودش نرسه و آرامش تو خونه رو فراهم نکنه بیشتر بهش خیانت میشه  البته واقعا بعضی ...

خب اره ولی انگار اون فرد حریص شده 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
تنها دلیل پست بودن خود اون شخصه وگرنه یه راهی به اسم جدایی هست اگر با طرف مشکل داره تشریف شو ببره نه ...

طمع چی؟ شوهرسابقم با هیچ زنی کنار نمیاد الان زن سومشم طلاق داده گفته میرم چهارمی میگیرم. 😒ولی هزاران دوست دختر و صیغه ای داره نمیتونه از یدونه هم بگذره 

ذات خراب اون فرد. 80%بقیه چیزا20%

اره میتونه دلیل اصلی باشه 

من تخصص صددرصد تو این چیزا دارم 

اگه زن خیانت کنه فقط بیشعوری و بی محبتی و اذیت کردن شوهرشه و اگه مرد خیانت کنه فقط بلد نبودن زن تو شوهرداریه که خیلیا بلد نیستن 

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
بی محبتی

تنها این نمیتونه باشه 

بستگي داره بعضيااصلاخودشونم نميدونن يه چيزي مثله عادته واسشون نميتونن كناربذارن بعضياذاتاتعهدندارن وهيچيوعيب نميدونن بعضياهم ازخصلته لجبازي معمولالجبازي يه خصلته خييييلي بدهست طرف باتمام قدرت ميخادضربه اي بزنه بدتريامقابل به مثل كه طرفه مقابلش دردبكشه آدماي لجبازامكان خيانتشون زياده،،بعضياهم به قوله خودشون حقشون بيشترازايني هست كه همسرش واسش انجام ميده ويه جورايي ميخادحقشواززندگي بگيره...