2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۷سالمه.ی بچه دارم قدم ۱۶۵وزنم ۵۸

خب وزنت ک زیاد نیس چرا شکمت بزرگ شده؟🤔🤔🤔 حتما شیرینی ..یا چربی زیاد میخوری اینا شکمو بزرگتر میکنن 

من زیاد شکم ندارم ی کوچولو از قبل بزرگتر شده فقط

وااااا🙁 
خب وزنت ک زیاد نیس چرا شکمت بزرگ شده؟🤔🤔🤔 حتما شیرینی ..یا چربی زیاد میخوری اینا شکمو بزرگتر میکنن ...

مال منم زیاد بزرگ نیست ولی خودم خوشم نمیاد دوست دارم صاف شه

استارترببخش که سوال بیربط میپرسم میشه برام بگی که تاپیکی که ذخیره میکنم روکجابعداپیداش کنم  ؟

برو تو نی نی سایت من اونجا هست تاپیکهایی ک ذخیره کردی اونجا میاد

عزیز سلام  چیکار کردی که شکمت صاف شد؟

سلام

ورزش و رژیم خواهر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من کالری شماری میکنن ،به جز این رژیم دیگه ای میخاد؟ ورزش روزی چند ساعت ،چه ورزشهایی

رژیم زیاده

ورزش ب خودت بستگی داره هرچقدر تو توانته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...