2777
2789
عنوان

آبجی کوچیکه م.... 😞😞

705 بازدید | 18 پست

من خواهر بزرگترم یه بچه هم دارم، گاهی اوقات دستم بنده به آبجیم میگم میشه صورت بچه رو بشوری میگه بدم میاد خیس میشم، یا مثلا ازش درخواست میکنم یه کاریو انجام بده خیلی وقتا رومو به زمین میزنه. شده تو جمع ازش خواستم گفته نه و آبرومو برده، یا دارم حرف میزنم وسط حرفم میپره. بهش میگم ما جلو جمع باید احترام همو داشته باشیم ک دیگران سو استفاده نکنن. با داداشم دهن ب دهن میذاره جواب مامانمو میده، خیلی رو مخه

حالا بمن بزنگه بیا ببریم خیابون، کلاسای آموزشگاه همراه میخواس همرو رفتم، منو ببر فلان جا بردمش. خیلی ازش ناراحتم توقع ندارم.

دستمم همیشه نمک نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا وسواسین به دل نگیر دختر دایی منم همینطور بود هرچی خواهراش میگفتن میگفت نه کثیفه نمیدونم چی حالا که خودش ازدواج کرده خیلی بهتر شده

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

راستش شما باید یکم سیاست داشته باشی اقلا تو جمع نکی وقتی امتحانشو پس داده!

بعدم واسه کسی ک برات از جون مایه میذاره از جون مایه بزار

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

اولا هر کاری برای هر کس میکنیم باید سعی کنیم برای خدا بکنیم که تحت هیچ شرایطی این احساس بهمون دست نده بعدم که شما بزار بحساب جوونی وخامی صبور باشید زیاد نصیحت نکنید و با رفتار راه درستو آموزش بدید . 

نبابا وسواس چیه؟ یه شلخته ایه

اها از اون بیحالاست پس

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

چند سالش؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗