2777
2789
عنوان

بچه ی شلوغ و مادر بیخیال و طلبکار

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 18 پست
نه عزیزم،نذر کردم سالگردشون مراسم بگیرم

مرسی گلم

نظرم برای بچه خواهرشوهرت هن اینه که دقیقا مثل خودشون باهاش رفتار کنید تا متوجه اشتباهش بشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر منم بچشو ول میکرد به امان خدا، موقعی که تازه عروس بودم، اولین مهمونی بعد عروسی نوشابه رو داد به بچش که بریزه تو لیوان ریخت روی فرش، گند زد به فرشم

یه بارم طرف دکوریمو شکوند، اونیکی خواهر شوهرم گفت فدای سرش، خدارو شکر چیزیش نشد

در این حد پررو ان

ولی حالا جوری شده که دیگه عملا همه به روشون میارن که بچتون اذیت میکنه نیاید خونمون

ببین چه جوری ان که خود مادر شوهرم بچه هاشون اذیت میکنن میگه پاشید برید خونتون

این جور مادرها جلوی بچشون رو نمی گیرن،فکر میکنن بچشون هنرمنده،درصورتیکه از بی مسیولیتیه والدین هست،یکی از همین بچه ها،روز پاتختی که کادو هارو یه گوشه پذیرایی گذاشته بودیم،یک لگد پروند سمت کادوها که لوستری که جاریم کادو آورده بود یه شاخه اش شکست،داستان ادامه داشت تولد یکسالگی بچم ،دوست همکار شوهرم رو دعوت کردیم،همون بچه یکی از کادوها رو که اسباب بازی بود زده بود گوشه چشم پسر همکار فردای تولد همسرش زنگ زد که این بچه رو باید ببرید پیش روانشناس و راست هم می گفت